AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Darko Tanasijević večeras je popričao i sa Jovanom Cvijetićem Cveletom, prvenstveno o sukobu koji je izbio između Filipa Cara i njega, ali i o dramama sa Anjom Todorović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su imali pogrešnu sliku o sukobu dok nije došao klip, jer je Car to predstavio drugačije. Ja nisam neko ko redovno komentariše, ko ima uticaj i autoriret kod zadrugara. Nisu mi verovali za to što sam rekao, verovali su njemu. Kad su videli snimak, svi su skočili, znali su da sam ja u pravu. Ja namerno nisam reagovao na taj snimak, iz nekog svog razloga. Ja nisam došao ovde da pokazujem snagu, imam svoj cilj. Mnogi su rekli da bi vratili. Nismo na ulici da pokazujemo snagu, bilo mi je bitno da se pokaže da sam ja u pravu. Tomović je bio najglasniji posle klipa, rekao Filipu da je sve slagao, jer je on predstavio kao da sam ja nasrnuo na Minu, pa na njega. Kada se završio klip, nisam video ko je sve, video sam njega, obratio sam pažnju, ali je dosta zadrugara promenilo mišljenje. Svidelo mi se i ono kad je Čorba, tj. nije mi se svidelo ponašanje, ali mi se svidelo što je videlo da je Filip mogao da nasrne na mene, a Kristijanu nije mogao da kaže ni reč - istakao je Cvele:

Foto: TV Pink Printscreen

On se pravdao, pedeset puta je rekao istu rečenicu. Priča kako je rekao da neće da skače više za Minu, kako je to rekao pre situacije sa Minom, a ja mogu da se kladim da je bio neko drugi na Kristijanov mestu, osim Tomovića, Miće, Janjuša i Šebeza, ko god da ga je uhvatio tako i izbacio kao alkoholičara, da bi nastao još veći haos. Mislim da bi odreagovao da je neko drugi - zaključio je Cvele, pa progovorio o Monikinom branjenju Filipa Cara:
Zasmetalo mi je to, Anja i ja smo odreagovali i rekli Moniki da nam se ne obraća, jer smo mi veći drugari ispali prema njoj za ova četiri meseca, nego Car. Ali je posle Monika prišla Anji i meni kad je bilo ono sa Kristijanom, rekla kako ne podržava nasilje. Ona je skočila navodno zbog svađe sa Matorom, tako mi je predstavila, pa rekla da je zato reagovala. Sada smo na neki način ispeglali odnos, ali ja uvek imam neku distancu - dodao je zadrugar, pa ispričao šta se dešava sa Franom Pujasom i njim:

Foto: TV Pink Printscreen

Moj odnos sa Franom je korektan. Krevet do kreveta smo, nekad pozajmljujemo odeću jedan drugom. Ona situacija koja se desila je bila zbog njegove ishitrene reakcije. Nije me ta reakcija iznervirala, nego što je nastavio to, a dobar je sa Anjom i sa mnom. Ša mi kaže da i njega otera ponekad u p.m. kad ga probudi npr. Možda je trebalo da iskuliram, ali tad je skočio nešto jer ga je Anja probudila, ja sam hteo da se smirimo, a on je nastavio, a mi smo okej. To me je povredilo. Zašto nastavljanje teme ako smo okej? - rekao je Cvele.
I sa Tarom se desila svađa, juče, prekjuče smo se sukobili. Poslednja osoba koju sa naveo za dvoličnu je bila Paula, jer mi nešto nije bila jasno u njenom odnosu prema Anji i meni. Taru sam pomenuo samo u pozitivnom kontekstu, onda je ona skočila, rekla da je ne uzimam u usta. Ne znam što se primila, skočila je na mene. To me je iznerviralo, jer imamo korektan odnos - dodao je Cvijetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom kraju pričao je o vezi sa Anjom i čestitkama koje su dobili za Novu godinu, gde niko nije podržao njihovu vezu.

Mi smo najveći nemir doživeli kada je Anja dobila čestitku za Svetog Nikole, ove sada nas nisu toliko poremetile. Nismo dobili pozdrave, očekivali smo tako da bude. U mojoj ima nekih delova, neki isečak pesme, gde su mi napisali novi početak u januaru, nova ljubav u februaru, a nakon toga su mi napisali da znaju šta je ljubav, da ne mogu da mi je zabrane, ali da mogu da me posavetuju. Posle toga su napisali da Anja ima preveliku dozu ljubomore i da zbog toga dolazi do nekih situacija. Ne znam kakav bih bio kao solo igrač, ako razmišljam o tome, dajem mogućnost da ostavljam prostor da ću ostati bez nje. Prija mi što je ona tu, mnogo mi znači. Kada vidim ostale odnose, ona mi je izduvni ventil, ne bi mi prijalo da budem bez nje. Ostalo, šta bi bilo, kad bi bilo... - poručio je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih bio sa drugim devojkama, ne vidim sebe u drugim pričama. Ovo za sada mi je super, kada vidim kako se neki ljudi ponašaju. Kada im nešto treba, cici-mici su, a za stolom drugačiji. Pustiću vreme da izdetaljišem malo sve to. Opustio sam se malo, pre sam hteo da rešim malo svoje stvari - rekao je za kraj zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Jovana Cvijetić Cvele