AKTUELNO

Zdravko Čolić ovih dana sa svojim bendom nalazi se na velikoj petoj po redu turneji u Australij i prvi put na Novom Zelandu.

Prošlog četvrtka Zdravko Čolić započeo je turneju "Vatra i barut", koja je oborila sve rekorde posećenosti. On je prvi put nastupao u Oklendu na Novom Zelandu, gde je dvorana "Skajsiti teatar" bila premala da primi sve one koji su želeli da uživo slušaju legendarnog pevača.

Foto: Privatna arhiva

Čola je bio oduševljen reakcijama publike, pa nije krio da žali zbog toga što za naše ljude na Novom Zelandu nije pevao ranije.

Tek sada vidim šta smo propuštali, nisam znao da je ovde toliko naših ljudi koji vole moje pesme. Prijatno iznenađenje su mi mladi koji znaju svaku moju pesmu, čak i one koje su nastale pre nego što su se oni rodili. To je divno saznanje za koje pevač doživi. Predivne utiske nosim odavde, počev od izbora dvorana, ovo je reprezentativni objekat u Oklendu a slično je i u australijskim gradovima gde ce biti nastavak turneje. Sve govori o tome da je organizacija dostigla svetski nivo.Radujem se sto smo došli sa željom da se još koji put sretnemo ovde sa publikom - izjavio je Čolić posle koncerta.

Foto: Privatna arhiva

Oborio rekorde u Melburnu

Nakon Novog Zelanda, usledio je Melburn gde je Čola ponovo oborio sve rekorde, a kako smo uspeli da saznamo, ne pamti se da je ijedan pevač sa prostora bivše Jugoslavije uspeo da okupi toliki broj obožavalaca na jednom mestu kao on.

Foto: Privatna arhiva

Slobodne trenutke između koncerata Čolić i njegov bend koristili su za šetnje i obilaske gradova u kojima nastupaju gde su se družili sa našim ljudima koji tamo žive, a u okviru australijske turneje sledi koncert u Sidneju 19. maja i Brizbejnu 20. maja.

Pink.rs

#Zdravko Čolić

#koncert

#pevač

'