AKTUELNO

On će, zbog razlike u godinama, morati da traži saglasnost zvaničnika SPC.

Zoran Pejić Peja, bivši suprug Zlate Petrović, rešio je da ozvaniči vezu sa svojom verenicom Draganom Kačavendom. Njih dvoje žele da sklope brak na Maldivima, a da potom upriliče opštinsko i crkveno venčanje u Beogradu. Međutim, to baš neće biti tako lako zbog velike razlike u godinama.

Foto: Instagram

Peja je, naime, dvadeset godina stariji od svoje buduće supruge zbog čega će, da bi se na večnu ljubav zavetovao i pred Bogom, dozvolu morati da traži od vladike.

Foto: Instagram

- Razlika u godinama između supružnika u izuzetnim situacijama može biti veća od 15 godina. Zbog brojnih bračnih smetnji parovi mogu biti odbijeni, pa moraju da odu na "popravni" kod vladike. Tek uz njegovu saglasnost može se sklopiti crkveni brak i pored određenih smetnji. Neophodno je odobrenje vladike - otkrio je izvor is SPC koji je želeo da ostane anoniman, a Peja je potvrdio da se boji da neće uspeti da se venča i u crkvi.

Foto: Instagram

Tačno je da ćemo se venčati na Maldivima na jesen. Oboje želimo lepo, romantično venčanje na egzotičnoj destinaciji, koje ćemo pamtiti ceo život. Pošto je to za našu dušu i lepu uspomenu, narredne godine ćemo napraviti i pravo venčanje u našoj zemlji - gradsko, a voleo bih da se dogodi i to crkveno. Međutim, bojim se da će nas Crkva odbiti. Ipak je 20 godina razlike između Dragane i mene. Mi ćemo pokušati, pa kako Crkva odluči. Svakako ćemo tražiti dozvolu - objasnio je Peja.

Pink.rs

#Dragana Kačavenda

#Venčanje

#Zoran Pejić Peja

#svadba

'