AKTUELNO

Mlada pevačica želela je da predstavlja Srbiju na najvećem muzičkom festivalu, međutim, ove godine nije imala sreće.

Čelnici Javnog servisa ove godine poslali su Tijanu Bogićević na Evroviziju, koja nije uspela da se plasira u veliko finale, zbog čega je mnogo kritika stiglo na njihov račun. Međutim, malo ko zna da je na ovaj muzički festival želela da ide i popularna pevačica Milica Todorović koja je, ipak, odbijena.

Foto: YouTube screenshot

Boban Petrović, autor njene pesme "Selotejp" kojom je želela da predstavlja Srbiju u Ukrajini, smatra da bi Milica oduševila Evropljane i zasigurno obezbedila sebi prolazak u finale.

Foto: Pink.rs

- Pesma je dugo i pažljivo pripremana, sa idejom da zadovolji domaće, ali i svetske muzičke trendove. Milica je u zenitu popularnosti, ima kvalitetan vokal i poznata je u dijaspori, koja glasa za našeg predstavnika – rekao je autor pesme i dodao da je Javni servis na ovogodišnje učešće na Evroviziji potrošio oko 150.000 evra, a da bi Milica uštedela veći deo tog novca.

Foto: Pink.rs

Pesmu je preslušala i Olivera Kovačević koja je objasnila zbog čega je odbila plavokosu pevačicu.

- Naš selektivni žiri od 30 muzičkih urednika sa Radio Beograda i televizije preslušao je tu numeru. Prema glasovima žirija ocenjena je kao neadekvatna, te se našla na poslednjem mestu - objasnila je ona.

Pink.rs

#Milica Todorović

#pevačica

'