AKTUELNO

Ovo je prvi put da neće videti svoju majku za praznike, a za Pink.rs otkriva kako će ove godine obeležiti najradosniji hrišćanski praznik.

Popularna pevačica i pobednica ''Zadruge 1'' Kija Kockar otkrila je za Pink.rs u kakvoj atmosferi provodi ovogodišnje božićne praznike, budući da je ovo prvi put da nije sa majkom Nadicom Zeljković, koja boravi u Beloj kući.

Kako ističe, ranije je sa majkom imala ritual da praznike obavezno odu do crkve i zapale sveće, otkriva da planira da sa prijateljima provede božićnu noć, ali i kako su se u njenom detinjstvu obeležavali praznici.

Foto: Privatna arhiva

- Kad sam bila mlađa, dok sam živela u sa porodicom, tako smo ga i provodila. Uz ručak sa porodicom, prelamanje česnice i onda se uvek neko ljuti kad ne dobije novčić (većinom ja). Noć pre, liturgija u crkvi sa mojim društvom. Kasnije, zbog prirode mog posla, dešavalo se da nemam taj luksuz da ga tako slavim, ali mama je obavezno dolazila do Beograda, i odemo bar do crkve da upalimo sveće - rekla je Kija za Pink.rs i otkrila da će u svom domu ove večeri ugostiti najbliže prijatelje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Opet i ove godine, zbog specifične situacije i Božić je, ali već tri godine sam ja domaćica u svom domu, ali uveče za prijatelje. Spremam sve sem česnice, tu se još nisam oprobala, pa je donesem iz Zrenjanina. Kod mene nema baš klasičnih jela, volim da to malo modernizujem. Niko se još nije žalio, tako da mi je drago.

Foto: Privatna arhiva

Pogledajte kako je Kija ranijih godina obeležavala božićne praznike u svom domu sa najbližim prijateljima:

Video: Privatna arhiva

Video: Privatna arhiva

Autor: M.K.

#Kija Kockar