AKTUELNO

Da se naježiš!

Prošle noći zadrugarka i pevačica Nadežda Biljić u emisiji ,,Pitanja gledalaca" otkrila je skandalozne detalje o odnosu i maltretiranju od strane Tome Panića, o čemu se dugo spekulisalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve pokušala, ali on mene mrzi. On želi da mi vidi leđa. Priča da sam loša majka, a ja sam pokušala sve, trudila sam se da spasim svoj brak, svoju porodicu. On mene uopšte ne volim, šta više ne podnosi me. Ja nisam jadnica. On je manipulator, koji mene krivi za sve. On je meni pomenuo čoveka sa kojim sam bila 3 godine. Čoveka koji me je maltretirao, silovao, izbacivao golu na ulicu. To je moja bolna tačka. On mene ponižava, priča jadno moje dete, a jebao na detetovom odelcetu. Ja sam sve pokušala a on nije, i sebe pere - pričala je Nadežda kroz suze.
Ti nju vređaš, pričaš kako ju je je*ao Bane Čolak - pričao je Krisitijan.
Ti si meni rekao da znaš šta su sa njom radili u Novom Pazaru - prekinuo je Toma Kristijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da lažeš bre, Tomo, sram te bilo - rekao je Kristijan.
Ja sam u Novom Pazaru bila sa momkom koji me je gledao kao malo vode na dlanu. Ovo je više sramno i bedno i jadno kako se pere za ono što je uradio. njega boli ku*ac i za mene i za dete, on samo želi Paulu. On sa mnom nije srećan. Ja sam imala više šema, ne krijem, ali on je gori od mene, jer ja nisam bila u vezi tada, a on je bio u braku kada je je*ao - pričala je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Nadežda Biljić

#Toma Panić

#Zadruga