AKTUELNO

Srbija i dalje pamti klip koji je munjevitom brzinom postao internet senzacija.

Slobodan Kovanović medijsku pažnju privukao je pre dve godine, kada je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio video u kome njegova majka uz pucnje pištolja proslavlja Badnje veče i dočekuje Božić.

Kada je tada izgovorio viralno "Mama, molim te..." i video snimak proslave praznika postavio na svoj Fejsbuk profil Kovanović, automehaničar sa Žarkova nije ni slutio kakvu će slavu dobiti, te je ove godine ipak odlučio da malo "uspori" i najradosniji praznik dočeka bez šenlučenja.

Ovaj mladić je sada podsetio svoje pratioce na Instagramu kako je taj snimak izgledao, te ga je opet postavi na stori svog profila. Tom prilikom, on je poručio: ''Evo, da vas i ja podsetim. Neka vam Bog podari sreću i zdravlje''.

Foto: Instagram.com

Mama htela da ga se "odrekne"

Podsećamo, Kovanović je preko noći postao intenet senzacija kada je objavio video na kome se vidi kako čestita Božić svojim pratiocima nakon čega se obraća majci sa rečima "Mama, molim te", te ona ispaljuje nekoliko hitaca iz pištolja u vazduh. Kako je tada Kovanović rekao, njegova želja je bila da se ljudi zabave i nasmeju. Kovanović je tvrdio i kako može da očekuje poziv u kome će ga se majka odreći budući da nije želela toliku medijsku pažnju.

Mamina reakcija sada je: "Skidaj kako umeš i znaš!" Ona, inače, radi na javnom mestu i verovatno će vas kontaktirati da me se odrekne preko novina. Inače, plan je da se rade i majice sa maminim likom, pošto svi živi idu ulicom i viču "Mama, molim te..." - pričao je tada Kovanović.

Autor: M.K.

#klip