AKTUELNO

Danas oko 13 časova u Požeškoj ulici sam napadnuta od strane desetak momaka u vidno alkoholisanom stanju, započela je svoju ispovest ona.

Nataša Maza šokirala je javnost kada je otkriveno da je rođena kao muškarac. Ona se podvrgla operaciji promene pola i 2007. godine je postala žena. Nakon promene pola, ona je promenila ime i prezime u Nataša Maza po kom je danas poznata.

Foto: Printscreen Facebook

Ona je danas napadnuta na Banovom brdu, a ovom nemilom događaju svoje prijatelje obavestila je putem društvene mreže Fejsbuk.

Danas oko 13 časova u Požeškoj ulici sam napadnuta od strane desetak momaka u vidno alkoholisanom stanju. Dva momka su fizički nasrnuli na mene uz naravno pogrdne reči i psovke. A razlog? Jer sam Nataša Maza. Pozvala sam policiju koja je došla na mesto događaja, dala sam izjavu, a napadači su se nalazili u kafiću pored pa su i oni legitimisani i njima je uzeta izjava. Dotični mladići su nastavili da me vređaju i pred policijom koja nije reagovala. Navodno, biće podneta prijava protiv njih. Kažu za nasilje u porodici po novom zakonu se ide u zatvor a za nasilje na ulici - napisala je pevačica na društvenim mrežama.

Foto: Facebook

Prijatelji i fanovi su ovoj pevačici uputili reči podrške i dali savete kako da se sledeći put odbrani.

Autor: Pink.rs

#Napad

#Nataša Maza

#pevačica

'