AKTUELNO

Lepo TV lice pokazalo kakva atmosfera vlada u njenom domu za božićne praznike.

Šarmantna voditeljka vremenske prognoze televizije Pink, Marija Egelja otkrila je za Pink.rs kako ove godine obeležava Badnje veče, ali i najradosniji hrišćanski praznik - Božić. Kako ističe, praznike provodi sa svojom porodicom, poštuje običaje, a prisetila se i kakva je sećanja vežu za Božiće u detinjstvu.

Foto: Privatna arhiva

- Badnji dan je praznik koji provodim sa porodicom u lepom raspoloženju i pripremi za najradosniji hrišćanski praznik Božić. Poštujemo običaje naravno, unosimo badnjak u kuću, uz posnu trpezu. Tata i brat su zaduženi za nabavku, mama priprema jela. Pomognem mami koliko umem i dekorišem sto, to je moj zadatak. Kada sam bila devojčica, sećam se da mi je omiljeno bilo izvlačenje parica iz česnice, a mama je često znala da stavi dva novčica, kako bismo i brat i ja bili zadovoljni. Poslednjih godina često novčić završi kod mene, imam sreće sa parama, videćemo šta će biti ove godine - rekla nam je Marila kroz osmeh, a onda našim čitaocima uputila najlepše želje za božićne praznike.

Foto: Privatna arhiva

- Svim dragim čitaocima našeg Pink.rs portala bih poželela zdravlje, vedre misli i mir u duši i srcu. Srećni praznici, ljubim vas!

Foto: Privatna arhiva

Autor: M.K.

#Marija Egelja