AKTUELNO

Pevačica se oglasila za Pink.rs i otkrila kako ove godine izgedaju božićni praznici u njihovom domu, ali i kakvo je Mrkonjićevo trenutno zdravstveno stanje.

Poznata pevačica Ana Bekuta i njen dugogodišnji emotivni partner, političar Milutin Mrkonjić na samom kraju 2020. i početku 2021. godine razdvojili su se na nekoliko dana, budući da je on bio u bolnici zbog upale pluća i visoke temperature. Mrkonjić je juče izašao iz bolnice, a Badnje veče i Božić provešće u toplini svog doma sa Anom.

Kontaktirali smo pevačicu, koja nam je otkrila kako su ona i Mrka proveli Badnji dan, ali i kakvo je njegovo trenutno zdravstveno stanje.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

- Evo, brinem o Milutinu, izašao je iz bolnice, dobro smo, hvala Bogu. Sada smo završili ručak, malo sam i ja umorna, nemam nešto snage, ustala sam jutros u pola osam, kako bih sve pripremila za danas i sutra... Završili smo i predbožićne pripreme, danas smo spremali posni ručak, ručali i seli da predahnemo - rekla nam je Ana i dodala da joj se ispunila novogodišnja želja:

Foto: TV Pink Printscreen

- Milutin je danas samo pasulj jeo, brinem se oko njega koliko god mogu. Brinem, trudim se i dobro je, najbitnije je da nema temperaturu sada. Meni se ispunila novogodišnja želja, da za božićne praznike budem sa mojim Milutinom - poručila je Bekuta za Pink.rs.

Foto: Instagram.com/anabekuta1

Autor: M.K.

#Ana Bekuta

#Milutin Mrkonjić