AKTUELNO

Ovih dana je sve drugačije...

Milica Pavlović praznike tradicionalno provodi nadomak Leskovca, gde je odrasla, a tako je i ove godine - tokom Badnjeg dana i Božića uživaće u društvu najmilijih.

Foto: TV Pink Printscreen

- Volim praznike poput Božića, popt Uskrsa, radujem se njima, naročito trpezi, odlaskuu crkvu, porodično idemo zajedno na pričest... Trpeza je spremna! Ove godine sam pričest obavila ovde u crkvi, dva dana se posle toga vraćam ovde za Beograd, isto se ovde okupljamo sa nekom rodbinom... Biće lepo - kaže Milica, koja je tužna što će Božić po prvi put provesti bez voljenog deke Vladimira, koji je preminuo krajem novembra 2020.

Foto: Instagram.com/Milica Pavlović

To je najtužniji dan i moje suočavanje sa mojim najvećim strahom, to je gubitak voljene osobe. Prvi put će glavno mesto za stolom biti prazno, ali svakako da se radujem okupljanju sa ostatkom porodice.

Milica je, inače, odrasla sa bakom i dekom - oni su joj oduvek bili najveži životni oslonac i podrška, te ne treba da čudi što je na njih ponosna i zahvalna.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kada odrastate kao ja, sa bakom i dekom, trudite se uvek da ne date nikome za pravoda vam nešto manje uvaže, da ste manje bitni od ostalih i da hrabro koračate satom rečenicom:“Da, mene su odgojili baka i deka“ - rekla je Milica u "Premijeri".

U razgovoru sa premijernom ekipom Milica je sumirala prethodnu 2020. godinu, a ceo intervju možete pogledati u nastavku:

Autor: D.T.

#Milica Pavlović