AKTUELNO

Nada se da će konačno sve krenuti na bolje!

Folk zvezda Vesna Zmijanac imala je brojne velike planove u 2020. godini, a mnogi od njih su se nažalost izjalovili - jedan od njih je serija najavljenih koncerata u "Sava Centru", kojima je htela da obeleži svoje višedecenijsko prisustvo na regionalnoj muzičkoj sceni. Ipak, nada se da će druženje sa publikom biti omogućeno u ovoj godini.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja se iskreno nadam da će u ovoj godini da se smiri ova nesreća, da odradimo koncerte barem onako kako treba. U međuvremenu, nemam razloga da se pojavljujem, šta da radim? Tako je kako je... Malo sam nervozna zbog svega toga i malo mi je dosta više, i stvarno želim da ovo prođe... - iskrena je Vesna, kojoj su se preko noći poremetili planovi.

- Bukvalno se za dva dana sve izdešavalo. Ja sam trebala da imam koncert recimo za dva dana i samo su rekli: “Ne, ne može“. Ja mislim kad se sve bude otvorilo, da ćemodanima raditi koncerte! A tako smo se pripremili lepo... Takve sam pesme odabrala, neke koje nikad nisam maltene pevala. Na Bukulji su bile probe, ja sam bila odušeljena i očajna kad su nam to pomerili, nadala sam se da će to sve brzo da prođe. Sanjala nisam ovo sve što se izdešavalo. 

Foto: Pink.rs

Ona je veći deo godine provela na Bukulji, a društvo joj je pravila i unuka.

Rea je često bila na Bukulji, kuva sa babom, to je sad glavnio hit! Puni paprike, i to vrlo spretno. Lepo se družimo, tamo je raj... Ona je mnogo slatka i na babu je - istakla je Vesna u emisiji "Ekskluzivno", koja za aktuelnu godinu ima jasne želje.

Da Rea dobije sestru ili brata, da se vrati se u normalu, barem da bude kako je bilo... I zdravlja, samo zdravlja, pa... - rekla je pevačica.

Autor: D.T.

#Vesna Zmijanac