AKTUELNO

Snalazi se kako zna i ume!

I pevačica Ćana je, po uzoru na brojne kolege, zakazala svoj onlajn koncert za pravoslavnu Novu godinu, a veliku prašinu podigla je, kažu mnogi, paprena cena "ulaznice", koja iznosi blizu 10 evra. Najava za njen nastup izazvala je buru na društvenim mrežama, a i sama pevačica iznenadila se kada je čula koliko će poštovaoci njene muzike morati da izdvoje para da bi je slušali.

- Meni je rečeno da će cena ulaznice biti pet evra, sada sam stvarno šokirana kada ste mi rekli da na reklamnom materijalu piše 9,99 - rekla je Ćana, koja je potom razgovarala sa organizatorima koncerta, koji su joj razjasnili ovaj nesporazum. Naime, cena od pet evra bila je namenjena troškovima celokupne muzičke ekipe koja učestvuje u koncertu, dok druga polovina odlazi u humanitarne svrhe.

Foto: Twitter.com/vesic_v

Pevačica se potom osvrnula i na slučaj Dina Merlina, kog su pojedinci napali zbog cene karte onlajn koncerta u vreme pandemije.

- Zaista nemam ništa protiv, ali uvek gledam da bar deo novca dam onima kojima je potrebna pomoć, što ću učiniti i ovoga puta, na šta sam veoma ponosna - rekla je pevačica i dodala da muzičari sada moraju da preuzmu novi model promocije, jer zbog epidemiološke situacije nisu u prilici da pevaju po veseljima i klubovima.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Stanojka Mitrović Ćana