AKTUELNO

Jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima bez dlake na jeziku progovorila je o svojim planovima.

Za muzičku zvezdu Maju Berović 2020. godina bila je izuzetno plodonosna, uprkos pandemiji koronavirusa - ona je izdala novi studijski album koji je ponovo iznedrio mnoštvo hitova, ali i svoju liniju šminke, koja je postigla veliki uspeh. Ipak, za 2021. godinu ima brojne velike planove, a javnost često interesuje da li joj je u planu i da se ove godine ostvari u ulozi majke.

Foto: Miloš Nadaždin

Mnogi me to pitaju, ali volela bih da jednom za svagda stavim tačku na to pitanje. Smatram da postoji mnogo stvari koje nisam uradila u karijeri i da je pravo vreme da to načinim sada. Roditeljstvo može da sačeka još nekoliko godina, jer za to treba da budete spremni, ali i da uživate u svim tim momentima sa detetom. Tada ne možete da idete na nastupe i da obavljate brojne druge aktivnosti, nego jednostavno vaš život dobije neku novu dimenziju i vi morate da sve obaveze podredite detetu. Zato verujem da nikada nije kasno za to poglavlje života - poručila je pevačica, koja je priznala i ko joj to nedostaje tokom praznika.

Foto: TV Pink Printscreen

- Uvek postoje ljudi koji vam nedostaju. To nije samo sada. Meni svake godine nedostaje otac, ali ne bih otvarala te životne rane u ovim danima.

Autor: Pink.rs

#Maja Berović

#pevačica