AKTUELNO

Bio joj je velika podrška, ali sada više nisu zajedno.

Bivša misica Dijana Milojković, koja se već neko vreme bori sa rakom, raskinula je sa dečkom Stefanom Karićem, koji joj je bio najveća podrška, saznaje Pink.rs.

- Naime, ona se donedavno na društvenim mrežama predstavljala kao Dijana Karić, ali je ovih dana izmenila profil i stavila svoje pravo prezime, zbog čega su svi posumnjali da njih dvoje više nisu zajedno - kaže naš izvor i dodaje.

Foto: Instagram

- Tokom bolesti Stefan je Dijani bio najveća podrška, ali u poslednje vreme njihovi odnosi su zahladneli i neminovan je bio kraj - zaključuje naš izvor.

Inače, njih dvoje su privukli pažnju javnosti kad je Dijana progovorila o svojoj bori sa rakom, pa su ljudi bili oduševljeni Stefanovom podrškom.

On je čak istetovirao njen lik na svom telu i obrijao glavu kada je ona ostala bez bez kose, ali sada je ovoj romansi došao kraj, o čemu svedoči i to što su oboje uklonili zajedničke fotografije sa svojih profila na društvenim mrežama.

Šta je uzrok za raskid i da li su definitivno stavili tačku na svoju vezu nije poznato.

Kako bismo proverili verodostojnost našeg izvora pozvali smo Dijanu koja nam je rekla:

Ne bih sada komentarisala to. Nije mi trenutno ni situacija da pričam o tome. Možda još malo neki vremenski period da prođe, pa onda neće biti problem. Ali sad sam stavrno u nekoj fazi kontrola, pa stvarno ne bih pričala ništa detaljnije.

Dijana je samo dodala da se oseća dobro i da joj je to najbitnije, kao i da nije prestala da razmišlja pozitivno i da je sigurna u svoje izlečenje.

Pink.rs

#Dijana Milojković Karić

#Stefan Karić

'