AKTUELNO

Iznenadićete se!

Blogerka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah, prema pisanju domaćih medija, već skoro godinu dana navodno uživa u vezi s reprezentativcem Severne Makedonije Bobanom Nikolovim, koji trenutno igra za jedan mađarski klub.

Foto: Printscreen YouTube/zorannah

Zorannah i fudbaler Boban Nikolov u vezi su, navodno, od februara prošle godine, a upoznali su se u zajedničkom društvu, pre samog početka pandemije. Kako se navodi, ona je više puta odlazila kod njega u posetu u Budimpeštu, nakon završetka karantina u Srbiji i kad je to epidemiološka situacija dozvoljavala, što je i ona sama potvrdila u jednom od svojih videa krajem oktobra prošle godine.

- Bila sam u Budimpešti tri dana i kupila sam neke stvari - rekla je uz zagonetni osmeh u videu Zorannah.

Ipak, poslednjih dana 2020. godine par je počeo da se otkriva na društvenim mrežama. Naime, na jednoj od fotografija koje je blogerka postavila, u komentarima, emotikon srca poslao joj je upravo Nikolov, na šta mu je ona odgovorila takođe srcem. Poslednjeg dana stare godine, na svom Instagram storiju je postavila fotografiju na kojoj je tajanstveni muškarac grli. Lice mu se nije videlo, ali ukoliko se uporedi s Bobanom, vidi se da ruka pripada upravo fudbaleru. Muški sat i dukserica s blogerkine fotke su isti kao i oni na slici koju je fudbaler postavio na Instagram samo dan ranije.

Ovo je, kako se dalje navodi, potvrdila i Zoranina koleginica blogerka, koja je zamolila da joj se ne pominje ime.

- Informacija je tačna, oni su zajedno još od kada je počela ova situacija s koronom. Išla je više puta na nekoliko dana kod njega u Mađarsku. U našem društvu to nije krila, pokazivala je slike i meni i mojim prijateljima, baš nedavno, kad smo snimali zajedno neke vlogmase za naše Jutjub kanale. Baš je srećna i to ne krije, ali zbog medija o tome ne želi da govori javno - otkrila je blogerkina prijateljica za pomenuti medij.

Foto: Instagram.com

Boban je, inače, juče na Instagram storiju objavio fotografiju iz Zoraninog stana, na kojoj u naručju drži njenog psa Aspena, a uz sliku je napisao "Prava ljubav".

Foto: Instagram.com/nikolovboban

Boban Nikolov je samo jedan u nizu sportista s kojima je Zorana bila u vezama. Pre njega zabavljala se dve godine s bosanskim fudbalerom Danijelom Milićevićem, zatim sa teniserom Damirom Džumhurom, ali i s Mateom Šarićem, sinom hrvatskog biznismena Marijana Šarića. Povezivali su je i sa Enesom Muslimovićem, sinom Halida Muslimovića, što je ona demantovala. Letos su je povezivali i s fudbalerom Erminom Bičakčićem, s kojim je bila na Mikonosu.

Autor: N.V.

#Zorana Jovanović Zorannah