AKTUELNO

Pričala je o mnogim temama.

Veliki novogodišnji intervju za emisiju "Premijera - Vikend specijal" danas je dala legendarna pevačica Ana Bekuta.

Ona je otkrila da joj nastupi i publika neverovatno nedostaju, te da se nada da će se što pre sve vratiti u normalu.

Foto: TV Pink Printscreen

U početku sam se trudila da se prilagodim i priviknem na situaciju, i uspevalo mi je, ali nedostaje publika, vapiš, nedostaje posao, putovanja. Prvo sam mislila, 40 godina sam u ovom poslu, 35 snimam albume, ali sad je već drastično, nedostaje mi publika i posao. Ja sam dobro, nadam se da se to i vidi, da sam ovo vreme za nama iskoristila na najbolji načun da pokupim najbolje iz svega. Bežim od ljudi koji nas vuku na dno, te ljude osetim na kilometar i trudim se da izbegavam susrete sa njima - navela je pevačica.

Ana je otkrila da je istinita priča da joj je otac u detinjstvu zabranjivao da sluša muziku kada ne bi ispunila njegova očekivanja.

Tu anegdotu sam pričala. Kad neko zabrlja u školi od nas tri sestre, usledila je kazna, kad dođu sa roditeljskog onako ljuti - ispričala je Ana.

Ana je otkrila da njen partner Milutin Mrkonjić ima ponekih osobina koje je nerviraju.

Ima naravno, imam i ja neke sitnice koje njega nerviraju. Ali s vremenom se čovek adaptira i zavoli te sitnice - istakla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Bekuta se prisetila i svojih početaka, te je otkrila kada je zapravo uplovila u muzički svet profesionalno.

Sedam, osam godina posle gimnazije 1985. sam otišla u Čačak s namerom da pronađemo Vukasa koji je bio važna figura u produkciji. Došao je jednu noć da me sluša, da vidi da li bi on zalegao za nas, pošto smo mi odlučili da se pojavimo kao bend i ja kao solistkinja. Onda je u jednom trenutku posle našeg završenog posla stigao poziv da mu se pridružimo. Pozvao nas je u svoj dom u Čačku, to je bio februar. Ja sam se do tada bavila već 4 godine muzikom, svirali smo po hotelima širom Jugoslavije - ispričala je ona.

Pevačica je otkrila i kako je dobila svoje umetničko ime Ana Bekuta iako se zapravo zove Nada Polić.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila Vukasova ideja jer je moje ime Nada Polić zvučalo mu neubedljivo i nije video harizmatiku, čak je imao primedbu na to Polić da je to pola nečega. Imao je spremno to prezime. Bilo mi je vrlo neobično. Ja sam se na Ana toliko navikla. Milutin me zove Anči, ljubavi i kad se naljuti isto. Ponekad mi je dan kratak kad su u pitanju obaveze, ali ne bi valjalo da imamo više života. Svako od nas je stvoren za ponešto. Svako treba da uživa u svom poslu i svom životu i da se trudi da život učini što lepšim i boljim za svoje potomstvo - rekla je ona.

Autor: R.L.

#Ana Bekuta

#Premijera-Vikend specijal