AKTUELNO

On je sve učesnice ostavio bez teksta.

Prvi kandidat koji se predstavio devojkama i pokušao da u popularnom šou programu ''Izvedi me'' pronađe svoju drugu polovinu je Milan Stojković iz Beograda.

Foto: TvPink Printscreen

Posle njegovog predstavljanja nijedna devojka nije pritisnula crveni taster, a po prvim komentarima reklo bi se da je Milan ostavio lep utisak na učesnice.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je u svom video-snimku otkrio da ima 32 godine i da je apsolvent Građevinskog fakulteta. Njegova prijateljica otkrila je da je on veoma dobar kao čovek i lojalan prijatelj, dok je učesnicama poručila da je Milan tip za dugu vezu i da ne voli da menja devojke.

Foto: TvPink Printscreen

Posle klipa, Milan je dobio aplauz, a nijedna devojka nije pritisnula crveni taster.

Ja sam ostala bez reči, nemam nijednu zamerku. Što se stajlinga tiče oduševljena sam. Pristaje tvojim godinama i tebi. Prefiinjen - rekla je Sara.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam fascinirana, on čita, piše, ide u pozorište. Stvarno sam ostala bez teksta, nemam nijednu zamerku stvarno - rekla je Slađa.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si momak vredan svake pažnje. Svaka ti čast - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je u segmentu emisije u kojem kandidati pokazuju svoje talente ispričao nekoliko aforizama, a crveno dugme pritisnula je samo Teodora.

Meni si ti mnogo usporen. Kad bismo nas dvoje pričali, ja bih rekla 200 rečenica, dok bi ti stigao jednu da kažeš - rekla je Tijana

Foto: TvPink Printscreen

Milan je za kraj ostavio Slađu i Sanju. Na kraju je opak odabrao Slađu, a Andrija se zbog ovakve njegove odluke veoma obradovao, pa je čak počeo i da skače od sreće.

Foto: Printscreen

Autor: M. K.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

'