AKTUELNO

On joj je najveća podrška.

Pevačica Maja Berović današnja je gošća u specijalu emisije "Ekskluzivno". Ona je otkrila da li je bila hrabrost ili ludost izdati album u doba korone.

Foto: TV Pink Printscreen

Da nemam dovoljno hrabrosti, ne bih se ni bavila ovim poslom. Pored ljubavi, treba i hrabrosti za ovaj posao. Ja uvek imam hrabrosti, nisam se libila ni dovoumila, moji saradnici su većinom govorili da ovo nije dobar period za album. Uloženo ne može da nam se vrati. Ali ja sam odlučila da album izdam uprkos situaciji, ljubav prema mojoj publici je veća od svega - rekla je Maja, a onda se osvrnula na novogodišnje želje:
Nemam želja, samo želim da ovo prođe i da možemo normalno da živimo i da bude sve kako je bilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je ispričala i da je njen suprug Alen njen glavni fotograf za Instagram, te da on voli kada je lepa i provokativna na slikama.

Intime su došle spontano, nemaju veze sa mojom intimom. Pesma se desila sasvim spontano, imali smo super melodiju. Ja kad biram pesme, na prvo slušanje ili me radi ili ne radi, a sve pesme sa ovog albuma su mi se na prvo dopale. Muž slika uglavnom, a ja brišem on ništa ne briše, njemu je sve super. On voli kad je lepo i kad se vidi šta treba da se vidi, on nikad ništa ne bi brisao. On nije javna ličnost, ako ja moram, on nije u fazonu da mora i on. Ne bavi se javnim poslom, ima privatan biznis i takva eksponiranja mu nisu potrebna u životu. Nikad se nije krio, ako ga neko uslika, ne može on da zabrani. Ali nije osoba koja trči pred kameru - otkrila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Maja Berović