AKTUELNO

Ljubav im cveta.

Pevačica Katarina Grujić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj sceni. Ona ne krije da je zaljubljena i već neko vreme uživa u ljubavi sa fudbalerom Crvene Zvezde, Markom Gobeljićem.

Popularna Kaća je sumirala utiske o prethodnoj godini, i otkrila šta je dobila na poklon od dečka za Novu godinu.

Prošla godina je uticala loše na sve i nije jedna od onih kojih ćemo se rado sećati. Za mene je ipak bila lepa, desila mi se najlepša stvar, ljubav - otkrila je Katarina pa nastavila:
Možda zvuči kao kliše, ali svake godine želim samo zdravlje, ljubav i sreću! To su stvari koje su najbitnije, a koje ne možemo da kupimo i ne možemo ih imati uvek. Deda Mraz ima moj spisak želja, i on nije predugačak. Od dečka sam već dobila ono sto sam tražila, ali vam ne mogu otkriti o čemu je reč.

Popularna pevačica je ispričala i kako se nosila sa pandemijom i sa kim je provodila svoje slobodno vreme u vanrednom stanju.

Pandemija je donela sa sobom i ružne i lepe stvari. U prethodnoj godini sam imala priliku da više vremena provedem sa porodicom, da se posvetim sebi, da radim na sebi i svom zdravlju. Kao neko ko godinama „živi u koferu“ i nikada nije kod kuće, iskoristila sam ovo vreme za druženje sa porodicom i prijateljima. Shvatila sam da bez njih, kao i bez zdravlja, ništa nema smisla - zaključila je pevačica.

Autor: N.B.

#Katarina Grujić