AKTUELNO

Ni njima nije bilo lako.

Voditeljka Sanja Marinković u emisiji "Magazin IN" pitala je svoje goste da li im se nekada u životu deslilo da nemaju novac da sebi kupe čak i kiflu. Tom prilikom je Ceca priznala da joj u životu nije baš uvek sve bilo sve med i mleko.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi mi imamo privatni život i mi smo samo ljudi. Ovo je moj posao. Imamo svoje porodice, obaveze i probleme. Nekada ide sve super, a nekada i nešto zakoči. Kada pričaš o toj kifli i nemanju para, ja mislim da smo svi prošli kroz te situacije. Naravno da nije sramota biti siromašan. Meni je žao kada je neko siromašan i kada ne može sebi da obezbedi osnovne stvari. Dešavalo mi se da nisam imala žutog dinara kod sebe. Ja pričam onako kako jeste i to je istina. Imala sam takve situacije da sam ostajala bez dinara, zajmila novac koji mi je bio potreban i rešavala neke svoje probleme. Sve je to život. U današnje vreme je glamur biti srećan - govorila je Ceca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam otišao od kuće sa 16 godina, mi smo došli u Beograd, nikoga nisam poznavao, sve sam izborio svojim rukama i u tome je draž kad imate nešto što ste gradili sami. Tada je bilo pravilo u domu da ne možeš da dobiješ sobu ako nemaju tvoji manja primanja. Svi su dobijali sobe, a ja nisam mogao da dobijem sobu kao najbolji student. Ja sam godinu dana spavao na dušeku na podu i to mi ništa nije smetalo - govorio je Ivica.

Autor: S. K.