AKTUELNO

I u 2021. godini sprema mnoga iznenađenja koja će sve ostaviti bez teksta!

Neko ko je u 2020. godini definitivno privukao veliku pažnju javnosti jeste pevačica Elektra Elit. Nakon priznanja da se bavi prostitucijom, ova pevačica je ostavila sve bez teksta, ali su joj i mnogi aplaudirali na hrabrosti da prizna čime se bavi. U novogodišnjem intervjuu ona otkriva kakva je za nju bila 2020. godina, po čemu će je pamtiti, ali i šta želi da joj se ostvari u ovoj 2021.

Foto: Privatna arhiva

Ovo je prvi doček Nove godine koji baš ne dočekujemo veselo kao prethodnih godina zbog situacije sa koronavirusom. Da li si izgubila osećaj za novogodišnjom euforijom ili i dalje postoji to u tebi?

Naravno da nisam izgubila veru i bolje sutra. Mi smo nacija koja je prošla mnogo gore stvari pa ni korona nam ne može ništa. Balkan Power smo mi. Tako da ulazimo u Novu godinu sa entuzijazmom i za boljim sutra.

Kako si obeležavala prethodne dočeke?

Ja sam neko ko voli veselja i dobre ljude. A svaka Nova Godina mi je radna jedino što praktikujem naš pravoslavni Bozić. Tada je vreme samo za porodicu i nešto najlepše kada punimo baterije sa dobrom energijom.

Ljudi obično imaju neke rituale, kao sujeverne žene koje u Novu godinu ulaze u crvenom donjem vešu kako bi razbile malere. Imaš li ti neki ritual?

Ja sam neko ko voli otvoreno da priča, a to sam dokazala svojom iskrenošću o svom zanimanju. Nije me bio blam i sramota da kažem javno da se bavim prostitucijom. Ne bih to radila da je drugačije. Moze i crveni veš i obavezan je crveni lak. Volim sve što izaziva pažnju partneru. Svakako na kraju ostanem bez veša u ponoć.

Zamišljaš li želju u ponoć i da li su ti se ispunjavale?

Sve moje želje su većinom ispunjene. Ja sam neko ko stoji čvrsto na zemlji, pre svega sam roditelj i poslovna žena. Za Elektru Elit nema zime.

Kako si proslavljala praznik kao u detinjstvu?

Sve najlepše stvari sam naučila od mame, tate i bake. Prave ljudske vrednosti prenosim na decu, a to nisu materijalne stvari već biti čovek je najteže. Kad to uspete onda ste uspešni i kao čovek i kao roditelj.

Foto: Privatna arhiva

Šta mora biti na tvojoj novogodišnjoj trpezi? Bez čega ta noć ne može da prođe?

Volim svega da ima u izobilju od hrane pa nadalje. Bitno da je tradicionalno i naše. To su prioriteti naših slavlja.

 Da li si zadužena za spremanje?

Ja sve znam da pravim, od običnih stvari do torti. Ja sam jednostavno žena za sva vremena.

Po čemu ćeš pamtiti 2020. godinu? 

2020. godina je donela i dobre i loše stvari. Loše su sve ove stvari koje su nas zadesile i nas i globalno čitav svet, a dobre su što smo postali jedno drugima bliži i srdačniji. To nema cenu i to je ono gde smo izvukli najbolju i najveću poruku - Da se volimo i da ne osuđujemo druge ljude.

Šta bi zaboravila iz nje, a čega ćeš se uvek setiti?

 Realno, za mene je ova godina jako uspešna kako na poslovnom planu, tako i u ljubavi. Ne mogu da se žalim. Samo da smo svi živi i zdravi. A zaboravimo jedino ovu koronu i zdravi kročimo u Novu 2021. godinu.

Šta priželjkuješ u narednoj godini?

Skromna sam sa željama, a većinu sam ih ispunila. Samo Bože zdravlja, mira i sloge i biče nam svima dobro. Puno vas volim, uđite zadovoljni i srećni u 2021. Poštujte jedni druge i sve će nam se lepo vratiti.

Foto: Privatna arhiva

Autor: N.V.

#Elektra Elit

#novogodišnji intervju