AKTUELNO

Domaće estradne zvezde ovaj put nisu radile za Novu godinu, kao što je to obično slučaj. Evo šta su radili i kako su se proveli sinoć!

Folk zvezda Seka Aleksić proslavila je Novu godinu u krugu porodice, zajedno sa suprugom Veljkom, sinovima Jakovom i Jovanom, a oko ponoći obratila se i fanovima na mrežama, kojima je uputila najlepše želje i citirala pesmu Duška Radovića.

Foto: Privatna arhiva

Ražnatovići su, takođe, slavili u krugu porodice, u svojoj vili na Dedinju. Uživali su zajedno, u slatkim i slanim đakonijama, piću, i uz televizijski novogodišnji program, a glavna zvezda bio je, očekivano, mali Željko, kog je Anastasija snimala i pokazala pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com

Video: Instagram.com/raznatovicanastasija

Kija Kockar se takođe provodila kod kuće, u društvu svojih najbližih, a u ponoć seksi novogodišnjom fotkom čestitala je svima praznik.

Nevena Božović sa svojim suprugom pilotom Nikolom Ivanovićem podelila je zajedničku fotografiju uz poruku: "Budite srećni!"

Najluđa noć u domu Đoganijevih nije mogla da prođe bez društvenih mreža, ponajviše TikToka. Vesna i Đole skockali su se kao za izlazak, pa kod kuće, uz muziku i šampanjac, priredili feštu za pamćenje.

Dragi naši, mi vas volimo, grlimo i ljubimo!Ovako viralno! Da se što pre uživo vidimo! Puno ljubavi, sreće, zdravlja, mira, radosti i veselja vam želimo! - napisala je Vesna.

Glumica Nataša Ninković proslavila je Novu godinu sa prijateljima a sa velike terase posmatrali su ponoćni vatromet, što je slučaj i sa Viki Miljković, koja je uz šampanjac posmatrala vatromet s balkona u svom stanu u Beogradu na vodi.

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Dara Bubamara je u Novu godinu ušla zajedno sa svojim dečkom Tonijem, a na njihovoj trpezi su se našle razne đakonije - pršut, pečenje, kolači, pa i najskuplji šampanjac!

Video: Instagram.com

Autor: D.T.