AKTUELNO

U bolnicu je primljen sinoć, nešto pre ponoći.

Milutin Mrkonjić, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije, sinoć je hospitalizovan. On je primljen u KBC Dragiša Mišović zbog visoke temperature i upale pluća, a u razgovoru za Pink.rs otkrio je detalje o svom zdravstvenom stanju.

Foto: E-Stock

Dobro sam, nepromenjeno! Dobro sam, čujete me i sami, čim se javljam na telefon. U bolnici sam i dalje, imam upalu pluća, ne znam koliko ću još biti ovde... Verovatno čekaju doktori da vide šta i kako, da sve to isprate, a ja ih, iskreno da vam kažem, ništa ni ne pitam – disciplinovan sam, ćutim i slušam šta mi kažu. Ja tako radim, kad sam u bolnici - tu sam gde jesam, slušam doktore i to je to - kaže za Pink.rs Mrkonjić, koji je novu 2021. godinu dočekao u bolnici.

- Sinoć sam imao visoku temperaturu, više od 38... I u bolnicu sam primljen pre ponoći,tamo negde oko 22h. Odmah su me testirali na koronu, ispostavilo se da samnegativan, Bogu hvala, ali su valjda videli neke promene na plućima, pa hoće davide to, šta je i kako. Testirali su i Anu, takođe, i ona je negativna, Bogu hvala. Biće sve kako treba, samo da je prošla ona godina... - izjavio je Milutin.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Autor: D.T.

#Ana Bekuta

#Milutin Mrkonjić