AKTUELNO

Voditeljki nije jasno zašto bi ikoga zanimao njen ljubavni život i zašto je toliko bitno poređenje sa holivudskom zvezdom.

Voditeljka Sofija Rajović, koja je prisustvala humanitarnoj reviji na kojoj su se prikupljala sredstva za bolesnu decu, otkrila je da ne voli neke stvari da vidi u tekstovima koji se pišu o njoj.

Poređenje sa Anđelinom Džoli jedna je od stvari koje joj smetaju, jer se mediji više koncentrišu na upoređivanje nego na nju.

- Tu je u jednom trenutku bilo malo nekih nesporazuma. Zapravo, nije da mi ne prija, nego kada su neki mediji pisali o meni napišu srpska Anđelina Džoli i onda moje ime i zanimanje negde tamo u tekstu se spomene - rekla je ona za "Premijeru", najgledaniju emisiju o poznatim ličnostima u regionu.

Foto: Sofija Rajović, Foto: Youtube

Takođe, ne voli ni kada se mediji bave njenim ljubavnim životom.

- Interesantno je da nijedan moj pravi partner nije završio u novinama. Ja se trudim da to sakrijem, jer nema potrebe da se mediji bave mojim ljubavnim statusom - izjavila je ona.

Ako ste propustili današnju epizodu “Premijere”, možete je pogledati u 15 časova i u ponoć na televiziji Pink, kao i na kanalu ove emisije na Jutjubu.

V. T.

'