AKTUELNO

Trio koji ne miruje!

Ulazak Zerine Hećo u "Zadrugu 4" izazvao je opšti haos u Beloj kući. Zerina se odmah obračunala sa svojim bivšim Alenom Hadrovićem, koji je iznosio razne tvrdnje o njoj pre njenog ulaska, a potom i sa starim cimerima iz "Zadruge 2", koji su se radovali njenom tadašnjem padu.

Foto: Pink.rs

Jedan od sukoba koji se tada obnovio bio je i onaj sa Vladimirom Tomovićem. Podsetimo, još u studiju na ulasku u "Zadrugu 2", Zerina i Tomović su imali žestoku svađu, sve zbog njenog bivšeg dečka Baneta Čolaka, a taj sukob trajao je i tokom njihovog boravka u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija.

Zerina i Tomović su se suočila, izneli svaša jedno o drugom, a onda se odnos promenio. Ubrzo je počeo njihov flert, a zadrugari nisu znali da li se oni igraju mačke i miša, ili su se stvarno rodile simpatije. Potpuni kolaps nastao je nakon njihovog poljupca. Zerina je dan posle poljupca na "Igri istine" priznala da je sa Vladimirom u vezi, a on je počeo da joj se smeje i nazvao je svojom rijaliti sprdnjom, te istakao da mu je sve vreme bila rijaliti sprdnja i da mu je bio potreban lek za želudac da bi mogao da "svari" poljubac sa njom.

Ovo je tada uvredilo Zerinu i briznula je u plač, međutim, sledeći dan je promenila priču i tvrdila da se zapravo ona sve vreme igrala sa Tomovićem, jer je znala šta će uraditi, a da su suze bile jer nije da će biti tako "grub" u rečima. Od tada traje novi rat ovo dvoje zadrugara, u koji je upletena i Mina Vrbaški.

Foto: Pink.rs

Mina je bila ludo zaljubljena u Tomovića još od "Zadruge 2", a sa njim ima konflikt od proslave Nove godine u "Zadruzi 3", kada mu se osvetila preko njegovog rivala Mensura Ajdarpašića. Ipak su nekako uspeli da obnove odnos u "Zadruzi 4", što često remeti mir Filipu Caru, jer je Mina više puta izjavljivala da gaji posebnu emociju prema Tomoviću. Ova posebna emocija sastoji se i iz toga da se čestu igraju sa zadrugarima, a Zerina ih je optužila da zajedno spletkare protiv nje.

Foto: Pink.rs

Jedna od spletki za koju ih je Zerina optužila odnosila se upravo i na novogodišnje fotografisanje za naš portal, kada je Mina predložila da se svo troje slikaju zagrljeni. Zerina je smatrala da su tako hteli da je ponize, ali je ipak pristala da uradi zadatak, kao i svaki ostali, ali uz svoj uslov. Ona se slikala iza Mine i Tomovića, koji su se grlili, a složićete se da fotografija izgleda kao neki od promo postera za sapunicu.

Foto: Pink.rs

O ovom slikanju se mnogo polemisalo u Beloj kući, pa je nastao još jedan konflikt između Zerine, Mine i Tomovića. Nama ostaje da ispratimo kako će se dalje odvijati ovi komplikovani odnosi, a vi uživajte u još novogodišnjih fotografija naših zadrugara, koje možete pronaći na našem portalu.

Autor: M. P.

#Mina Vrbaški

#Vladimir Tomović

#Zerina Hećo