AKTUELNO

Rado ispozirali za portal Pink.rs

Za odnos Marije Kulić i Marka Đedovića ne postoji bolji izraz od engleske kovanice "frenemies", što u prevodu znači najbolji prijatelji, koji su u isto vreme i neprijatelji. Iako je Đedović voleo Mariju dok ju je gledao u rijalitiju, njihov sukob, koji je u "Zadruzi 3" nastao zbog Miljane Kulić, zauvek je poremetio ovaj odnos.

Đedović je Marijinu ćerku Miljanu tužio zbog toga što je fizički nasrnula na njega, a mnoge je začudilo što je na samom početku "Zadruge 4" bio odličan sa Kulićkama. Ovo je trajalo sve dok Miljana i Đedović nisu dali svoje izjave na sudu, gde je Kulićeva priznala da je kriva, a onda je usledio rijaliti preokret koji je sve ostavio bez teksta.

Foto: Pink.rs

Naime, nedelju dana nakon što je Đedović bio "omiljena osoba" Marije Kulić, on je ustao i priznao da je sa Kulićkama sve vreme igrao igru i da je čekao da mu prijatelji pošalju beli doktorski mantil kao znak da njegova igra nije "provaljena", kao i Miljaninu izjavu na sudu. Od ovog trenutka počinje novi haos "doktora" Đedovića, kako ga zadrugari i publika nazivaju sa gospođama Versaće i Balensijaga, što su nadimci koje su Kulićke dobile od Janjuša u "Zadruzi 3", zbog odevnih kombinacija koje nose.

Foto: Pink.rs

Ipak, čini se da svo troje zadrugara gaje posebnu emociju između sobe, jer osim ratova, često ih možemo videti kako zajedno opletu po ostalim zadrugarima, a Marko se našao Miljani kad joj je bilo teško nakon saznanja da je ponovo trudna sa Lazarom Čolićem Zolom. Đedović često ističe da Miljanu ne krivi za njeno ponašanje, već da je za to kriva samo Marija i njena podrška kroz sve loše stvari koje su se izdešavale.

Ovo je ponovio i tokom novogodišnje igrice koji su igrali zadrugari, kada su jedni drugima iznosili mišljenje u lice, a zatim isto umazivali šlagom. Đedović je odabrao upravo Mariju za to, a ona je i tada ponovila da će se njihov konflikt rešiti samo na sudu, kako je tokom otkrivanja svoje igre Đedović izneo optužbe i na račun Marijinog supruga Siniše Kulića.

Iako će sve svoje razmirice rešavati na sudu, oni su rado zajedno ispozirali za naš portal na crnoj garnituri u Beloj kući, a upravo slike govore više od hiljadu reči koliko je njihov odnos komplikovan i pun "ljubavi i mržnje", kako često ističu zadrugari.

Foto: Pink.rs

Autor: M. P.

#Marija Kulić

#Marko Đedović

#Zadruga

#Zadruga 4