AKTUELNO

Misica će na njega prvo pomisliti.

Doček 2021. godine biće drugačiji za sve, a posebno učesnike "Zadruge 4", koji će isti proslaviti na velelepnom imanju u Šimanovcima, daleko od svoje porodice i najbližih.

Jovana Ljubisavljević zadrugarka je, koja je pridobila simpatije mnogih, ali i svakodnevno izaziva lavinu reakcija i komentara na račun njenog izgleda i ponašanja u rijalitiju. Ušla je u kao zauzeta devojka, ali će Novu godinu dočekati u društvu svojih cimera iz Bele kuće.

Njena majka, Aleksandra, podelila je za portal Pink.rs deo praznične atmosfere iz njihovog porodičnog doma, kao i Jovanine želje:

Foto: Foto /Privatna arhiva

Od malih nogu, Jovana je Novu godinu proslavljala u miru i slozi u krugu porodice i najbližih. U društvu bake, deke i ostalih rođaka uvek je vladala dobra atmosfera, uz mnogo šale i smeha - rekla je Aleksandra.

Foto: Foto /Privatna arhiva

Iako se poklonima u zube ne gleda, ipak je neizbežno pitanje šta je ono što Jovanu najviše obraduje i koji poklon će zauvek pamtiti:

Kao i svako dete, radovala se poklonima, ali najlepši prednovogodišnji poklon je dobila 2002. godine, kada je dobila mlađeg brata za kog je jako vezana i uz kog je svaka sledeća Nova godina bila lepša i bolja - otkrila je njena majka.

Foto: Foto /Privatna arhiva

Kako je Jovana odrastala, tako se i način obeležavanja i proslave ovog praznika menjala:

U toku srednjoškolskih daba, ovaj praznik je proslavljala da društvom, sve do 2017. godine, kada je upoznala Luku, njenog dečka. Od tog momenta, svake godine 31.12. u ponoć prvi poljubac je bio rezervisan za Luku. Romantično veče uz voljenu osobu i topli dom je sve što joj je bilo potrebno za dobar provod u ovoj noći - završila je ona.

Autor: M.I.

#Zadruga