AKTUELNO

Na najbržem portalu u zemlji tokom praznika očekuju vas ekskluzivne ispovesti, novogodišnje fotografije poznatih, retrospektive najvažnijih događaja iz politike, šoubiznisa, društva i sporta, kao i najtačniji horoskop!

Dragi naši čitaoci, 2020. godina bila je izazovna i teška za mnoge, ali naša redakcija se trudila da vas 24 sata izveštava o najvažnijim događajima u zemlji i u svetu. No, vreme je praznika i zato želimo da sa vama u što lepšem raspoloženju uđemo u 2021. godinu.

Foto: Pixabay.com

Naši urednici, novinari i fotografi pripremili su vam mnoštvo raznolikog sadržaja. Osvrnuli smo se na godinu za nama, razgovarali sa ličnostima koje volite i cenite. Za nas govore brojni političari, muzičke i glumačke zvezde, ali sportisti. Naravno, tu su i vaši omiljeni zadrugari, a za vas smo otkrili neke stvari o onima koji se trenutno nalaze u Beloj kući, a koje sigurno niste znali.

Videćete kako izgledaju domovi i novogodišnje jelke raznih ličnosti, kakva je za njih bila ova 2020. godina, čemu se nadaju i šta jako žele u 2021. godini.

Foto: Pink.rs

Mi ćemo biti tu za vas i u vreme dočeka, ali i u narednim danima. Iako zbog trenutne situacije ne možemo da slavimo doček nove godine onako kako smo navikli, to ne znači da vas mi nećemo obavestiti o svakom detalju iz života ličnosti koje volite, kao i o aktuelnim dešavanjima u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 4"!

Srećne praznike želi vam redakcija portala PINK.RS!

Autor: N.V.

#Najavni tekst

#Pink.rs