AKTUELNO

Nasmejano u Novu godinu!

Za voditeljku vremenske prognoze TV Pink, Mariju Egelju, 2020. godina bila je i više nego uspešna, pre svega na poslovnom, a zatim i na privatnom polju. U novogodišnjem intervjuu za portal Pink.rs Marija je odlučila da sumira utiske, pa nam je na početku razgovora rekla po čemu će pamtiti prošlu godinu.

Neizbežno je reći da je to ovaj virus koji vlada svetom, ali nadam se da će uskoro biti poražen i da će sve biti u redu. Međutim trudim se da gledam sve sa lepše strane, pa ću je pamtiti po tome što smo više vremena provodili sa porodicom, što smo se podsetili pravih životnih i ljudskih vrednosti i naučili još neke važne životne lekcije. Pamtiću je po tome što sam i ja bila pozitivna na koronu, ali uprkos tome i ostala pozitivnog duha, naučila dodatne recepte, više čitala i usporila tempo života - priča nam Marija.

Nas je zanimalo i kako je 2021. godinu dočekala voditeljka vremenske prognoze.

Sa dragim ljudima na Zlatiboru, radujem se snegu i planinskoj idili. Mislim da svi treba da poštujemo epidemioloske mere koje su na snazi, tako da nije bilo većeg okupljanja. Radujem se što sam na planini i uz pravu zimsku čaroliju dočekala Novu godinu - izjavila je Marija.

Foto: Privatna arhiva

Kada je reč o žemljama, Marija Egelja ističe da se one nisu puno promenile u proteklih 12 meseci, svakako joj je najbitnije da u Novoj godini budemo svi živi, zdravi i nasmejani.

Uglavnom imam iste jednostavne, ali i najbitnije želje za mene, da svi koje volim i ja budemo zdravi i nasmejani. Uz to, ove godine bih poželela globalno zdravlje, mir i da vlada sreća, sloboda i rasterećenost. Lično bih poželela i malo više putovanja, jer nikad nisam manje putovala kao 2020. godine, a to mi je bitan deo života, kao i svima - govori Egelja.

Marija Egelja, kao najpoznatija voditeljka vremenske prognoze u našoj zemlji, poručuje da nam u 2021. godini dolaze lepši dani. Ona prognozira i da će vetar oduvati sve loše stvari, kao i da će se svuda razvedriti.

Foto: Privatna arhiva

Želim da prognoziram da vetar oduva sve loše, da kiša spere sve muke koje nam je zadala ova godina, da se razvedri svuda i da vlada sunčana atmosfera, odnosno da prodišemo svi punim plućima i uživamo u životu bez bojazni od bilo čega, a posebno virusa koju nas je zadesio. Iskreno se nadam da ću kao i vremensku, i ovu prognozu da ‘ubodem’ i da su lepši dani pred nama - kaže s osmehom na licu Marija.

S obzirom na to da je 2020. godina bila veoma turbulentna, nas je zanimalo i šta je to na Mariju Egelju ostavilo najjači utisak u proteklih 365 dana. Voditeljka ističe da joj je veoma bitno što smo pokazali da svi možemo da budemo ujedinjeni.

Gledaću sa lepše strane, a to je da mi je najjači utisak kako svi možemo da se ujedinimo, strpimo, ojačamo kada je teško. Smatram da smo svi naučili dosta toga od svega lošeg što se desilo. Ja sam samo potvrdila sebi da moramo imati samokontrolu, da je jako važno da umemo da se nosimo sa ‘vanrednim’ stanjem života, rada i da vedar duh ne sme da nas napušta ni u najtmurnijim danima. Čuvajmo se, volimo se i sve će biti u redu. Želim svima srećnu, zdravu i vedriju Novu godinu! - poručuje Marija Egelja.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Marija Egelja

#Nova godina