AKTUELNO

Izazov Velikog šefa prošao je nikad bolje!

Noć u Zadruzi potpuno je obradovala zadrugare i donela im nešto novo. Naime, iako su očekivali žurku, sačekalo ih je nešto mnogo bolje, što je pojedine nasmejalo do suza, dok su neki imali ozbiljnih problema tokom igrice sa jajima.

Dragan Marinković Maca ušao je na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi sa zadrugarima odigrao igricu koja je od njih zahtevala ozbiljne žrtve. Naime, oni su se takmičili u paru i pogađali pesme, a "taster" je predstavljalo jaje u čelo što je izazvalo osmehe mnogih. Međutim, nešto pre same igrice, u Beloj kući nastao je krš i lom. Maja Marinković i Aleksandra Nikolić imale su još jedan u nizu sukoba tokom jučerašnjeg dana, a sinoćna svađa eskalirala je i velikom osudom Marka Janjuševića Janjuša na ponašanje svoje, sada već bivše devojke.

Nemoj mamu da mi pominje - urlala je Aleksandra.
Ona je prva spomenula mog oca - uzvratila je Maja.
Ja sam samo rekla da je tvog oca sramota, nisam ništa loše rekla. Nisam joj dirala oca - pravdala se Nikolićeva.
I ti i tvoja mama ste k*rve, jer te ona pušta da radiš to što radiš - dobacivala je Maja.

Maja Marinković i Janjuš su se našli u toaletu za vreme izazova Velikog šefa, a ona je počela da plače, međutim, njemu to ništa nije značilo, već ju je urnisao zbog sukoba sa Aleksandrom Nikolić.

Klošarko, šta ti je ona uradila u životu? - pitao je Janjuš.
Nju braniš? - zamerila je Maja.
Ti nemaš pojma sa životom - rekao je on i izašao iz toaleta.

Tara Simov i Nina Oluić  su takođe došle su u brutalan sukob, zbog čega je moralo da reaguje čak i obezbeđenje. Naime, kako je Tara tvrdila nju je Nina počupala za kosu, zbog čega joj je garderobu bacila u bazen.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom se vratila u pab, gde je nastavila da pravi haos, zbog čega je čak i Kristijan Golubović reagovao. Naime, Kristijan je skočio i ščepao Taru nakon što je video da je uzela ulje i počela da poliva stvari.

Kasnije, tokom same igrice, došlo je i do ponovnog sukoba Tare Simov i Kristijana Golubovića.

Ma, puši k*rac klošarko! - poručio je Kristijan.

Tara je zapretila da će mu politi stvari uljem, kao što je već uradila Nini Oluić, što je kod njega izazvalo haos, pa je nasrnuo na nju. Obezbeđenje je sprečilo karambol, nedozvoljavajući da dođe do fizičkog kontakta.

Ja ću te diskvalifikovati! - poručila je Tara.

Golubović je potom dohvatio nekoliko jaja i počeo da gađa Taru, a Janjuš i Car su dotrčali do Kristijana kako bi ga smirili.

Kao što je već spomenuto, Veliki šef je spremi specijalni izazov za zadrugare tokom protekle noći. Oni su pogađali pesme, a ko pogodi, ima pravo da tri minuta traži nagradu po imanju. U prvoj rundi pobedio je Lepi Mića, koji je izašao do dvorišta i krenuo da ga obilazi. Međutim, Mića nije uspeo da pronađe stvari za tri minuta, pa se vratio u Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći par bili su Sanja Stanković i Anđelo Ranković. Sanja je odlučila da se preda, jer je bila u štiklama, ali je zadrugarima priredila performans. Anđelo nije hteo da dozvoli da Sanja prizna poraz, pa se pravio da ni on ne zna pesmu. Oni su dobili još jednu priliku, a Anđelo je uspešno pogodio pesmu i krenuo u potragu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ranković je krenuo ka novom delu imanja, te tamo tražio stvari. Anđelo je pred sam istek vremena uspeo da nađe tri poklona, pa se vratio u Belu kuću. Kada se vratio u kuću, otvorio je poklone, a zaddrugari su bili oduševljeni, jer je našao kozmetiku, cigarete i slatkiše.

U nastavku specijalnog izazova takmičili su se Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele. Pesmu je uspeo da pogodi Cvele, a njegova potraga je počela.Međutim, kao i većina zadrugara, ni on nije uspeo da pronađe nagradu. Naredni takmičarski par činili su Maja Marinković i Nina Oluić. Nina je pogodila pesmu pre Maje, te je ona dobila pravo da traži nagradu.

Nina je uspela da pronađe kutiju vlažnih maramica. Vuk Mob je skočio na sto kada je čuo pesmu koju voli, ali je Ivana Šašić otišla da traži stvari. Međutim, tokom samog izazova, zadrugari su u jednom trenutku poskakali na sto, pa su priredili pravu žurko umesto one koja se u noći za nama nije održala.

Takođe, u noći za nama, Vuk Mob iskoristio je priliku da se obrati svojoj verenici, koju je, pre samo godinu dana verio, a njegov govor mnoge je raznežio.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je najsrećniji dan mog života, pre 365 dana moja najveća ljubav mi je rekla "DA" pred skupštinom. Ja sam dokazao da te volim najviše na svetu, jedva čekam da mi rodiš dete i da doživimo duboku starost - poručio je Vuk.

Takođe, tokom igre, Nadežda Biljić i Toma Panić ozvaničili su njihovo pomirenje. Naime, pred emisiju Nadežda je ispričala zadrugarima da su se ona i Toma pomirili ispod pokrivača.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, dok su se drugi zadrugari igrali, Nadežda i Toma prepričavali su njenu akciju u potrazi za poklonima, a onda joj je Panić prišao i strasno poljubio.

Autor: D.B.

#Zadruga