AKTUELNO

Svi su se iznenadili kad su videli njegovu čitulju u novinama.

Glorija Sangare, nekadašnja pevačica beogradskog benda "Flejm", izvršila je pre šest meseci samoubistvo u Floridi, gde već godinama živi, a sada se oglasio muškarac koji se predstavio kao njen suprug, iako je posle smrti izjave o njoj davao njen dečko.

Naime, muškarac koji se predstavio kao Stefan objavio je u novinama čitulju povodom pola godine od njene smrti i nazvao sebe njenim suprugom, iako ona nije pričala da je udata.

Foto: Facebook

- Ako ti jave: umrla sam, ne veruj, to ne umem. Lažu kad kažu da vreme leči sve. Ni posle šest meseci bol nije ništa manji, ali je ljubav sve veća i veća. Voli te tvoj suprug Stefan - piše u čitulji.

Kako je posle njene smrti o njoj pričao Branko Teodorović, fitnes instruktor s kojim je bila u vezi, svi su se zapitali ko je misteriozni Stefan.

Foto: Printscreen Youtube

Podsećanja radi, Glorija je u novembru 2016. pronađena mrtva u svom stanu na Floridi. U početku se spekulisalo da je reč o samoubistvu i da se predozirala lekovima u svom stanu, ali je njen brat Andrej na Fejsbuku razjasnio da je smrt posledica srčanog udara.

Autor: V. T.

#Glorija Sangare

#pevačica

#suprug

'