AKTUELNO

Iskrena, kao i uvek.

Popularnu pevačicu i pobednicu "Zadruge 1" Kristinu Kiju Kockar smo sreli dok je gostovala u novogodišnjem izdanju emisije "Amidži šou" i sa njom obavili praznični intervju. Kija nam je ispričala po čemu će pamtiti 2020. godinu, otkrila najdraže praznične uspomene, pa ispričala i šta očekuje od 2021.

Foto: Pink.rs

- Po čemu ćeš pamtiti 2020. godinu i da li bi izbrisala nešto iz nje?

Pandemiju korone bih izbrisala, sve ostalo ne. Pamtiću je po životnim lekcijama, dobrim i lošim. Posvetila sam se sebi. Jednostavno, ja lično sam imala i gore godine, ova je limunada, što se tiče života. Ovo što smo zatvoreni i finansijski loše, to za mene lično nije ništa, jedino bih izbrisala to što ljudi umiru i što prolaze kroz taj pakao. Druge godine bih izbrisala iskreno - ispričala je Kija.

- Šta očekuješ od 2021. godine i da li imaš neku neostvarenu želju?

Ne očekujem ništa posebno, očekujem da će biti slična ovoj, neće se još dugo oporaviti ekonomija i taj naš život, a moja lična želja je da se otvore granice, pa ćemo lako - istakla je pobednica "Zadruge 1".

Foto: Privatna arhiva

- Videli smo kako si obradovala mamu Nadicu za njen rođendan, kada je saznala da si joj kupila stan. Šta bi tebe obradovalo na sličan način i ko bi mogao da te obraduje?

Ja nisam njoj kupila stan, kupila sam stan po njenom ukusu. Taj stan je moj, kupila sam ga od svoje ušteđevine, nisam uzela od njenog honorara, kao što neki pričaju. Ona će za te pare da bira sebi nešto drugo. Ovo je moj stan, ali po njenom ukusu. U svakom slučaju, daću joj ga na korišćenje, to je moja majka. Deset minuta je od mog stana. Ko bi mogao da me obraduje... Pa otvaranje granica, da mogu da vidim sve svoje prijatelje, koji su daleko i da ja odem kod njih. To bi me najviše obradovalo. A ne bih se bunila ni da meni neko kupi neku nekretninu. U svakom slučaju, najveća želja je da budu otvorene granice, da ja mogu da odem negde, kao i moji prijatelji da dođu ovde, svi koji su željni porodice i prijatelja - rekla je Kockareva.

- Koja je tvoja najlepša praznična uspomena?

Uvek svaki Božić i badnje veče. Svako Badnje veče provodimo u Zrenjaninu, uveče se ide na liturgiju, a pre toga naravno, popijemo kuvano vino i sve. Za Božić imamo ručak, a ja sam napravila svoju tradiciju, da moji najbliži prijatelji dolaze uveče kod mene. Volela bih da mogu da ih okupim i sada - ispričala je Kija.

Foto: Privatna arhiva

- Poruka i čestitka za čitaoce našeg portala?

Kliše, ali zdravlje. Čuvajte ga, ja sam to naučila još davno. Najviše se klonite stresa. Nemojte da vas ova situacija učini frustriranim i da te frustracije osete vaši bližnji, jer to utiče na sve vas - poručila je pevačica.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Popović / M. Đurović

#Kija Kockar

#Kristina Kija Kocka

#Nadica Zeljković

#Nova godina