AKTUELNO

Imaju zajedničke planove, koje će odložiti zbog njegovog boravka u "Zadruzi 4!"

Vladimir Tomović zadrugar je koji malo i retko priča o svom privatnom životu i trudi se da taj deo sebe sakrije od očiju javnosti.

Međutim, njegov brat, Vladan, podelio je za portal Pink.rs kako njihova porodica proslavlja novogodišnje praznike i kojih se običaja pridržavaju, ali i Vladimirove želje, za koje niko do sada nije znao.

Foto: Privatna arhiva

Najpre smo upitali Vladana kako se proslavlja Nova godina u njihovom domu i kakav je plan za ovogodišnji doček:

Iskreno, Novu godinu ne proslavljamo kao većina ljudi, više uživamo i proslavljamo Badje veče, kao i Božić. Naravno, ova godina je sama po sebi bila specifična, te bismo, zbog situacije, proslavili u krugu porodice - rekao je on.

Foto: Instagram.com

Naravno, gde su praznici, tu su i pokloni, pa je neizbežno bilo pitanje o tome šta bi poklonio bratu, kao i za njegovu neostvarenu želju:

Iskreno, ja sam praktičan po tom pitanju, pa pitam šta kome treba, a Vladimir je taj koji voli da iznenadi - našalio se Tomovićev brat, pa nastavio:
Njegova jedina želja jeste da se ostvari u ulozi oca. Mi imamo zajedničke poslovne planove za narednu godinu, ali mislim da će njemu biti preko potreban jedan duži odmor, nakon "mirnog" perioda provedenog u Zadruzi - rekao je Vladan.

Foto: TV Pink Printscreen

Tomovićev brat, za kraj, otkrio je šta će mu najviše nedostajati za taj datum, s obzirom da će Novu godinu dočekati u rijalitiju:

Definitivno će mu majka najviše nedostajati za taj datum! - zaključio je on.

Autor: M.I.

#Zadruga