AKTUELNO

Šok!

Pre nekoliko dana kao bomba je odjeknula vest da je popularna mlada pevačica Tijana Milentijević, poznatija po svom hitu "Žena od sultana" optužila svog dečka da je na nju fizički nasrnuo.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, tu nije kraj skandalima ove mlade pevačice. Izvor blizak Tijani tvrdi da ju je, sada već bivši, dečko ucenjivao eksplicitnim snimcima i da zbog toga nije smela da raskine sa njim.

Tijana je u šoku, ali kada se pročulo da je Miša udario, niko nije bio ne znam koliko iznenađen, jer je ona mesecima unazad bila u strahu od njega, i navodno nije smela da ga ostavi, a niko ne zna zašto, čime je on nju ucenjivao. Pročulo se da on navodno ima njihove intimne snimke i da se ona plašila da on to ne pusti u javnost, jer ne želi da gradi na taj način karijeru - kaže izvor i dodaje:

Foto: Promo/SilverLight

Kad je u četvrtak došao kod nje u stan na Voždovcu navodno je bio u alkoholisanom stanju. Ona je trebalo da ide na neki put, i oko toga je i izbila svađa, koja se nažalost pretvorila u fizički kontakt. Udario je po licu, a zatim je ubacio u kupitalo i počeo da je tušira ledenom vodom. Ona ga je tada udarala i ujela. Koliko znam, uspela je da pobegne iz stana i potom je pozvala policiju, ali i roditelje, koji su se iz Kragujevca stvorili za tili čas. Bubnjar je priveden i priznao je da je Tijani udario šamar. Ona je još u šoku. Tu su joj roditelji, pokušavaju da je uteše, a bivši je dobio zabranu prilaska - navodi izvor blizak ovoj pevačici.

Autor: R.L.

#Tijana Milentijevic

#žena od sultana