AKTUELNO

Pevačica je usred svog koncerta pozvala svog supurga i okrenula telefon ka publici da bi Toni video atmosferu u dvorani.

Spektakularni koncert koji je održala pred prepunom dvoranom "Mejdan" u Tuzli za Draganu Mirković će ostati upamćen po tome što je otpočela svoju veliku turneju "Od milion jedna", ali i po izuzetno dirljivom trenutku kada je publika u dvorani skandirala njenom suprugu Toniju Bijeliću koji se u Beču oporavlja od nedavne operacije.

Foto: Promo

Veče ispunjeno muzikom i razmenom emocija sa publikom dostiglo je svoj vrhunac kada je folk zvezda, ganuta reakcijom obožavalaca, odlučila da podeli sreću sa Tonijem.

Znate da je iza mene jedan stresan period, koji je sada na svu sreću završen i zato želim da sa vama podelim lepe vesti. Ja sam večeras najsrećnija žena zato što je moj Toni u sjajnom zdravstvenom stanju, i moram da vam kažem da je večeras pratio ovo naše druženje i volela bih da ga ovim putem pozdravimo - rekla je Dragana i okrenula telefon ka publici da bi Toni video atmosferu u dvorani.

Foto: Privatna arhiva

Ovaj njen potez preko osam hiljada ljudi u publici pozdravilo je burnim aplauzom da bi potom počeli da skandiraju ime supruga muzičke zvezde. Njihova reakcija ganula je Draganu koja nije skrivala emocije.

- Hvala vam od srca! Samo da znate da ste bili moja snaga svo ovo vreme. Da mi nije bilo vas ne znam kako bih sve ovo izdržala- rekla je Dragana, a onda svom suprugu, koji je od kuće sve ovo gledao posvetila, kako je sama rekla, najlepšu ljubavnu pesmu "Jedini", koju je publika horski pevala zajedno sa njom...

Autor: M. K.

#Dragana Mirković

#Toni Bijelić

#koncert

#pevačica

'