AKTUELNO

Marija Šerifović je samo jednom u životu i nikad više javnosti predstavila muškarca sa kojim je bila u emotivnoj vezi.

O seksualnom opredeljenju pevačice Marije Šerifović već godinama unazad kruže razne glasine - i dok su mnogi tvrdili da je naklonjena istom polu, pevačica je to godinama demantovala, ali je na kraju ipak u svojoj knjizi priznala da voli isti pol.

Iako nikada nije govorila o svojim partnerima, Marija je pre više godina rešila da uveri naciju u to da zaista voli muškarce, pa je tada javnosti predstavila svog navodog "dečka", i to prvi i jedini put.

Foto: undefined

Reč je o tridesetdvogodišnjem Crnogorcu Slavku Kaleziću, koji se tada bavio glumom. Set njihovih romantičnih fotografija, kao i ona na kojoj se ljube, preplavili su tada domaće medije, međutim, mnogi su i dalje sumnjali u istinitost ove ljubavne priče.

Foto: Story

Foto: Story

Slavko je tada ispričao javnosti da je u početku zazirao od prvog poljupca, ali da je skupio hrabrost i uspeo da osvoji pevačicu, sa kojom je tada uživao u ljubavi. Ipak, sreća nije dugo trajala - posle samo šest meseci, Marija i Slavko stavili su tačku na svoju vezu i od tog trenutka pevačica nikada više nije pokazala svog muškarca. S druge strane, po estradnim kuloarima kružile su priče da je navodna veza Marije i Slavka, zapravo, bila dogovorena, budući da su oboje, bili zagovornici homoseksualnog opredeljenja.

Inače, pevačica je krajem 2013. godine priznala da voli žene i tako stavila tačku na nagađanja.

Foto: Facebook

Nekoliko puta sam bila sa ženama i mogu vam priznati da je divno što vas ne grebe nečija brada - rekla je pevačica koja je, inače, jednom prilikom rekla da nije ponosna na svoj ljubavni život, ali da na seksualni jeste.

Foto: Tanjug

Pink.rs

#Marija Šerifović

#Slavko Kalezić

#dečko

#pevačica

'