AKTUELNO

Kao sav normalan svet!

Proslavljeni teniser Novak Đoković još jednom je dokazao zašto ga mnogi širom sveta smatraju za pravu legendu, te je tokom boravka na srpskoj planini uživao u neformalnom razgovoru sa meštanima i čak se provozao ski stazom sa obožavateljima.

Đoković je proteklih dana otkrio da se sa porodicom nalazi na Divčibarama i da su se svi jako obradovali velikom snegu koji je tamo napadao. Međutim ono što je manje poznato jeste da je Nole još jednom pokazao zašto ga svi oni koji su imali priliku uživo da ga sretnu obožavaju, s obzirom na to da je skroz neposredan i druželjubiv.

Foto: Instagram.com/vila_priroda_divcibare

Tako čuvenom teniseru ni na Divčibarama, gde je došao da odmori sa porodicom, nije smetao veliki broj fanova koji su mu neretko prilazili da se uslikaju.

- Ne samo deca, već i stariji ljudi bili su oduševljeni što je Nole tu, te su morali da iskoriste priliku da se uslikaju sa njim. Bilo da su ga sreli u hotelu gde je boravio, ili napolju, svi su mu prilazili i tražili da se uslikaju, a on je uz osmeh svaki put stao i ispoštovao drugu stranu - navodi izvor koji se našao na licu mesta, te nastavlja:

- Ono čime je dodatno oduševio bilo je kada se pojavio na ski stazi na Divčibarama. Niko nije mogao da veruje da prvi teniser sveta skija baš pored njih, te su ga i tu zaustavljali. A koliko je Nole legenda još jednom je potvrdio neobičnim gestom, te sem što je uz osmeh ćaskao sa znatiželjnim fanovima, ujedno se sa par njih čak i provozao stazom. Bukvalno su svi bili u čudu, ali složni u jednom, da je Đoković jedinstven i prava faca jer se ne ponaša kao zvezda, kakva uistinu jeste.

Slike fanova koji su se našli na Divčibarama u istom trenutku kad i Đoković ujedno potvrđuju priču našeg izvora. Ono što je posebno mnoge nasmejalo, jeste i fotografija na kojoj Nole ruča u jednom restoranu dok pas koga gaji osoblje restorana pomno čeka da ga teniser počasti nekim zalogajem.

Autor: M.K.

#Novak Đoković