AKTUELNO

2020. godina je izuzetno uticala na njega, a u ovoj ima ozbiljne planove, želje i snove.

Bivši zadrugar, pevač i Pinkova zvezda Milan Petković imao je izuzetno turbulentnu, zanimljivu i godinu koju će sigurno pamtiti. Odlučili smo da se sa njim prisetimo detinjstva, ali smo takođe i dozvolili čitaocima i pratiocima Pink.rs Instagram profila da naruče pesmu koju je Milan sa zadovoljstvom otpevao.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Čega je prvo setiš iz detinjstva kada kažeš ,,Nova godina"?

- Nova godina me je uvek vezivala za tu euforiju, kao mali sam provodio vreme kod bake i deke u selu, deda je voleo da nam priređuje iznenađenje, kupi nam vatromet, kasnije kada je deda preminuo, sve je izgubilo čar, pa sad nemam taj osećaj više.

Da li se sećaš prvog poklona koji si dobio za Novu godinu?

- Da, naravno da se sećam. Dobio sam autiće koji idu na daljinski, to je meni bilo, tad je bilo to pojam. Dok nisam pokvario nisam ispuštao iz ruku.

Kada pogledaš godinu iza kada si bio ponosan najviše na sebe?

- Momenat kada sam ušao u Zadrugu i izašao čistog obraza, ja sam uspeo u tome i to mi je bio cilj. Onda je izašla pesma, mnogo lepih stvari mi se desilo... Ja kada sam izašao iz Zadruge, to je bilo u onom prvog karantinu, ja sam iz karantina kao rijaliti izašao u kućni karantin. Žao mi je što sam izašao iz rijalitija, napravio sam nešto i kada sam trebao da nastavim da radim, morao sam sve na kašičicu da dajem zbog cele situacije.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Šta si poželeo od Deda Mraza za novu godinu?

- Iskreno, ono što sam uvek i želeo, da moja muzika dopre do publike, naravno želim one kliše stvari, zdravlje, sreće. Ali stvarno se trudim, i ceo svoj život ulažem da se izborim za svoju karijeru, da ono što pišem dopre do ljudi. A poklon, ja bih bembaricu jednu (BMW) da dobijem na poklon ili na lutriji, ne bih se bunio (smeh).

Kada si najviše zaplakao i nasmejao tokom 2020 godine?

- Plakao sam ovako, teško zaplačem, ali najteže mi je palo kada sam bio u rijalitiju, pa kada su mi pustili snimak brata sa njegovim detetom koji živi u Americi, mene retko ko vidi da plačem, ali tada sam se slomio. A što se smeha tiče, ja se trudim da uvek nasmejem prijatelje, čak mi i društvo kaže da kad god uđem u prostoriju, da unesem pozitivnu energiju. Mnogo volim to kod sebe što sam 24 sata takav.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Da li veruješ u Deda Mraza?

- Verovao sam kao mali u Deda Mraza, ali sam imao neku fobiju od njega. Na svakoj svojoj slici kada sam bio mali, u vrtiću, ja plačem, jer sam se plašio, ali sam ga voleo jer daje poklone, ali je mene nešto plašilo. Ali danas, ne verujem u Deda Mraza, ali verujem u Deda Mrazice.

Od koje Deda Mrazice ćeš dobiti poljubac u ponoć?

- Videćemo, koja se najbolja bude pokazala u ovoj godini... Šalim se, poljubiću sebe u ruku, ja sam svoj Deda Mraz, samo što nemam bradu (smeh).

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Šta je ono što bi voleo da zaboraviš ili obrišeš iz ove godine, nešto lično?

- Ovo je dobro pitanje, našao sam se zatečen... Meni jako smeta što živimo u vremenu što nam se deca leče SMS porukama, to me pogađa. Voleo bih da se to zaboravi, promeni, voleo bih da to bude malo drugačije.

Šta je ono što ćeš poželeti u novogodišnjoj noći?

- Voleo bih da mi pesma ima deset miliona pregleda, iskreno, ne volim te muzičare koji kao nije im bitno, naravno da je bitno. To je najveća nagrada koju pevač može da dobije, uglavnom moje želje se zasnivaju na tome da moja muzika dostigne neki viši nivo. To je moj san i bio kada sam svirao u knez Mihajlovoj, verovao sam u sebe, svaka moja želja se zasniva na tome. Ali druga stvar, voleo bih da nađem nekog kome ću moći da verujem i da kime ću moći da osnujem porodicu.

U nastavku pogledajte i poslušajte koje pesme je sve Milan otpevao koje ste vi tražili.

Autor: Ognjen Bogdanović

#Milan Petković

#Zadruga