AKTUELNO

Ne zna šta može da očekuje!

Nakon pauze za reklame, urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić nastavio je da ispituje Maju Marinković i Janjuša. Janjuša je upitao da li čeka čestitku od svoje ćerke Krune kako bi video kako da nastavi sa Majom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kruna je ljuta na mene zbog prošle godine, a i zato što sam ušao opet. Ona mene mnogo voli i znam da joj falim. Da joj nedostajem. Ona kapira sve ovo, ja sam dosta pogrešio, sj*bao se oko nje, sve me to jede i boli. Ne mogu da se prepustim sto posto ničemu. Što se tiče čestitke, ne znam šta će mi poslati. Nikada Ena ne bi napisala nešto iz svoje glave, nego samo šta je Kruna rekla. Sve što Kruna kaže, to ću poslušati. Zato me ta čestitka i boli i kopka dosta. Znam da joj falim i da me voli, a ja nisam dobar prema njoj. 25 meseci sam odsutan od nje... - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, da li se plašiš Takijeve reakcije? - pitao je Nemanja Maju.
On nikada nije bio za ovaj odnos i ovu vezu. Ja volim svog oca, ali ne mogu protiv emocija. Smatram da je ove godine olakšavajuća okolnost to što Janjuš nije oženjen. Ja protiv svog srca ne mogu. Trudim se da se ujedem za jezik, ali plač ne mogu da kontrolišem. Što se tiče Janjuševog odgovora, razumem ga, razumeću ga štagod da odluči - odgovorila je Marinkovićeva.

Potom je nastala žestoka svađa jer je Janjuš rekao da nikad neće biti sa Majom jer ne može da se promeni.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, sto puta sam rekao, neću da budem sa njom! - poručio je Janjuš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.