AKTUELNO

Niko ne želi da prizna poraz!

Nakon izlaganje Zerine Hećo u emisiji "Pitanja novinara" o odnosu sa Vladimirom Tomovićem, predstavnica sedme sile dala je reč i Vladimiru. Zerina je pre toga tvrdila da je i ona sve vreme igrala igru sa Tomovićem.

Mnogo je rekla, ali nije mnogo toga rekla. Glava me je zabolela, ništa je nisam razumeo - započeo je Tomović:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je pobedila u svojoj igri, ja u svojoj, gledaoci neka procene ko je pobednik. Drago mi je, ona je došla naknadno, verujem da je kao stari igrač plaćena za to. Rekoh hajde da je malo uzdignem u rijalitiju, da je ubacim u mašinu. Najmanje energije i najmanji mamac da upecam najkrupniju ribu. Nije mi bio potreban trud. Ja sam se kladio sa Zolom da iz stanja gde ne pričamo, mogu da je nateram da se poljubi sa mnom. Jeste da sam popio lek želudac, ali ja sam u toj igri pobednik. Javno kažem da je ona moja rijaliti sprdnja. Ako želi da nastavi igru, neće moći to da podnese, udaraće najniže - istakao je Vladimir.
Tebi u igri trebaju pijuni, a ja sam samostalan igrač - dobacila je Zerina.
Ako joj je poenta da bude u mulju, vraćaću je u mulj. Ne mogu da verujem da je ikada pomislila da mogu da je dovedem u kuću, moja porodica je časna. P*šila je ispod čiviluka, skidala se na bazenu, šišala na ćelavo, udarala šamare Čolaku. Ne bih mogao u komšiluk da je dovedem, a ne u dvorište - dodao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si glup, a praviš se pametan. Sirovina, opet je krenuo da me ponižava, a tu ja pobeđujem u svakom segmentu. On je gubitnik, 15 rečenica vrti u krug, nameće zadrugarima igre na bazi vrtića. Ovoga se on i plašio! I za Jovanu. Devojka ima dečko, Tomović priča da ima kdoekse, a išao je na devojku i pravio joj pritisak 3, 4 meseca. Devojci je na kraju zalepio namerno šlag i ona je pukla. Ustala sam da je odbranim jer mi je devojke žao - rekla je Hećo, a onda je Dušica najavila pauzu za reklame.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.