AKTUELNO

Praznična euforija uselila se u i njen dom!

Popularna glumica Lidija Vukićević ukrasila je svoj dom povodom predstojećih praznika i pokazala novogodišnju čaroliju u svom kutku. Lidija je usnimala prazničnu atmosferu od jelke, raznovrsnih ukrasa, do lampiona, a sve izgleda prelepo i glumica može da stane rame uz rame sa svetskim zvezdama, koje angažuju dekoratere i troše milione na dekoraciju, kada je u pitanju izbor za najlepše ukrašen dom.

Foto: Instagram.com

Ona je mislila na svaki detalj, tako da ne postoji kutak koji nije posebno ukrašen, ogromna jelka izgleda besprekorno, a posebnu pažnju privlače i ruže kojima ih je okitila.

- A kada ćemo živeti ako ne sada? Srećni vam praznici i živite svaki trenutak, jer je život lep - napisala je glumica u opisu objave.

Lidija je pozirala pord jelke u bademantilu sa šoljom u ruci, a prizor je mnoge ostavio bez daha, tako da su se komplimenti u komentarima samo nizali.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Lidija je nedavno prodala kuću i kupila stan na Bežanijskoj kosi koji je uredila po svom ukusu, a sve oduševljava njen ukus i simisao za detalje, tako da glumica pored mini biblioteke, uspomena, raznih figura i slika ima i malu fontanu.

Autor: M.K.

#Lidija Vukićević