AKTUELNO

Dokazi!

U Beloj kući potegla se tema oko proslave rođendana Sanje Stanković ovog leta, gde je okupila svoje najbliže prijatelje, među kojima su bili i bivša devojka Jovana Tomić Matora i u tom trenutku intiman prijatelj Anđelo Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je poznato Anđelo je ušao u kratkotrajnu vezu sa Sanjom tokom trajanja Zadruge 4, ali su na romansu stavili tačku, jer on i dalje nije spreman da posle ljubavi sa Teodorom Džehverović pripada nekoj drugoj devojci.

No međutim, Matora je pokrenula temu i saznala da su se na Sanjinom rođendanu desile vrele strasti između zgodne plavuše i Rankovića, te da je došlo do poljupca. Povređena time, budući da je izjavila takođe i da su se njih dve na taj dan poljubile, odlučila je da stavi tačku na odnos sa njom zauvek.

Foto: TV Pink Printscreen

Pink.rs ekskluzivno je zabeležio fotografije koje dokazuju bliskost Sanje i Anđela i to baš na dan kada je ona proslavila rođendan. Podsetimo, tada na rođendanu je bili su i Stefan Šebez i Nenad Aleksić Ša, koji je izmirio tada odnose koji su bili narušeni sa Matorom.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: Ognjen Bogdanović

#Anđelo Ranković

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

#Zadruga