AKTUELNO

Žestoko!

Aktuelni zadrugar Vladimir Tomović izaziva mnogo prašine svojim ljubavnim zavrzlamama u Beloj kući. On je priznao svoje simpatije prema Jovani Ljubisavljević, a ona pokušava da mu se odupre.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov odnos varira od prijateljskog, preko gotovo ljubavnog, pa sve do svađe i prepirke. Nakon što joj je Vladimir tokom igre zalepio šlag na lice, Jovana je osula drvlje i kamenje po njemu. Zbog svih aktuelnih dešavanja mi smo stupili u kontakt sa Vladimirovim bratom Vladanom, koji je istakao da misici takvo ponašanje ne priliči.

Iskreno, Jovana se pogubila dosta, a što se emocija njenih tiče, ne znam šta se tamo dešava. A što se psovanja tiče, mislim da joj takav rečnik ne priliči, ne ide da cura psuje i svasta nešto priča, ali kao što rekoh pogubila se. Zatvoren prostor, prvi put u takvom projektu - rekao je Vladan.

Tokom prethodne noći Vladimir se još jednom poigrao sa Zerinom Hećom, te je, nakon što je ona rekla da su u vezi, on istakao da je sve njegova igra i da nije sa njom ni u kakvom ljubavnom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su videli da se Vladimir zeza sa Zerinom njom od početka. Vladimir ima dobro pamćenje kao i pre dve godine kako ga vređala i kad je na samom ulasku rekla da nikad ne bi bila sa njim i slično. Samo joj to sad servira - naveo je Tomovićev brat.

Autor: R.L.

#Jovana Ljubisavljević

#Vladimir Tomović

#Zerina Hećo

#vladan tomović