AKTUELNO

"Igea istine" izazvala je niz rasprava!

Noć u Zadruzi protekla je i više nego turbulentno. a tokom nominacija u Beloj kući, nastao je sveopšti haos koji je rezultirao sa više uvreda na nekoliko frontova. Ovonedeljni vođa, Sandra Rešić rešila je da se poigra sa svojim najmilijima, pa je na iznenađenje mnogih, za svoje potrčke izabrala Kenana Tahirovića i Rialdu Karahasanović. Nakon odluke zadrugara, Kenan je izglasan za prvog nominovanog, dok je publika koja redovno prati dešavanja iz Bele kuće odabrala Jovanu Matijević.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Podsećamo, voditelj Darko Tanasijević je nakon izglasavanja ukućana, zadrugarima saopštio ko će se, zajedno sa Kenanom boriti za opsatan a velelepnom imanju. Nakon što su se Rialda i Kenan obratili zadrugarima, Darko je podigao troje takmičara koji su ove nedelje imali najmanju podršku publike u SMS glasanju.

To su bili Anja Todorović, Stefan Šebez i Jovana Matijević. Darko je spustio Šebeza, a ostale su da stoje Anja i Jovana. Nakon nekoliko sekundi, voditelj Darko Tanasijević je otkrio da je druga nominovana takmičarka upravo Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nominacija, Veliki šef je zadrugare obavestio da je na redu dobro poznata "Igra istine" koja je u noći za nama izazvala niz rasvetljavanja kao i raskrinkavanja. Na imanju su pale maske, a pojedini odnosi definitivno su poljuljani.

Zadrugar koji je prvi započeo igru jeste Vladimir Tomović koji se odmah obratio Sanji Stanković.

Postaviću pitanje Sanji. Zanima me zašto si ikada pomislila da Anđelo igra igru i da misli da on i ja igramo igru? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da zajedno dogovarate neke stvari za stolom. A osećam da on igra sa mnom igru, tačno - potvrdila je Sanja.
Neka ti ovo bude poslednji put da si to rekla. Da sam želeo da igram igru sa tobom ili sa bilo kojom devojkom, radio bih to sve vreme. Ako još jedno čujem to iz tvojih usta, onda ti se ja neću obratiti više. Opet ću ti reći, ti si ta koja je rekla da si igrala igru sa nekom osobom - demnatovao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispalo je da je Nataša najiskrenija u ovom odnosu. Zašto si uopšte ušao u vezu sa Sanjom? - ubacila se i Marija.
Moram da izađem iz nečega u šta nisam siguran, šta je problem? Ja nikada za stolom nisam rekao da želim vezu - branio se Anđelo.

Nakon poljupca Zerine Hećo i Vladimira Tomovića, odnos ova dva zadrugara ne prestaje da iznenađuje, međutim, na sinoćnoj igri istine, neke stvari su zauvek isterane na čistac, a ovoga puta, Zerina je ta koja je izvukla deblji kraj pa je celu noć plakala zbog reči koje su joj upućene.

Kakav je tvoj i Vladin odnos, da li ste zajedno da ili ne? - glasilo je pitanje za Zerinu, koje je postavila Sanja Stanković.
Nas dvoje smo imali tu neku situaciju. Sinoć smo se poljubili, ja se ne ljubim sa svakim, tako da za mene jesmo - odogovorila je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da kažeš pred svima, da opišeš naš odnos i da kažeš u kakvom smo sada odnosu - pitala je Zerina Tomoivća.
Ti nisi osoba sa kojom ću ja biti u vezi, ili bio u vezi, ti si moja rijaliti sprdnja. Ti si mali miš ovde, dokazala si mi da ćeš uvek biti moja riajliti sprdnja, a to je tvoja klopka - odgovorio je Tomović.
Ja se sa tobom nisam igrala, nećeš ti i sa mnom, ja znam da ti sada čekaš moju reakciju, ali nećeš je dobiti - rekla je Zerina.

Nakon što je javno priznala da je u vezi sa Vladimirom Tomovićem, pa dobila neočekivanu povratnu, u kojoj je bila potpuno ponižena, kada je on rekao da je dobio šta je želeo i da će uvek ostati "rijaliti sprdnja", kako on kaže, Zerina Hećo se potpuno slomila.

Foto: TV Pink Printscreen

Istog momenta je odjurila u garderober, gde je plakala na sav glas, a utehu joj je pružila Monika Horvat, kojoj nije bilo jasno šta se desilo.

Slušaj me, sada kada legneš, isplači dušu. Ne ovde, gledaju svi. Nemoj da pokazuješ ovim ljudima iskrene emocije. Nemoj da im pokazuješ to što žele da vide. Sutra je novi list, novi dan - pričala je Ermina.
Ništa strašno, moglo je i gore - tešila ju je Pašovićeva.

Marija Kulić postavila je pitanje Marku Janjševiću Janjušu:

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da si u ovu sezonu ušao da povratiš ono što si izgubio, a dozvoljavaš da te štipa i blamiranje. Dokle misliš da se igraš sa Majom? - glasilo je pitanje.
Ovo će da traje dokle god se Maja ne odljubi od mene. Ovo blamiranje jeste, ali ja ga ne proizvodim. Jeste blam, u pravu ste. Ovo će sedam meseci da traje, tako će da bude. Ja od nje ovde ne mogu da se sklonim, mi nikada u životu ne možemo biti zajedno, niti ćemo ikada moći, ja sam oboleo od nje. Njeno ponašanje je katastrofalno, sve isto radi opet, pravi budalu od sebe. Ona ne može da funkcioniše u vezi, jer je to patološka ljubomora. Moraćemo obaviti jedan ozbiljan razgovor. Zavrtela mi je mozak, više ništa ne konstatujem od nje, ona je prva devojka koja me je poremetila totalno - rekao je Janjuš.
Nije jedina, i Ana Korać je, zbog nje si pobegao - dodala je Marija.
Maja je haos, ona bi Vuka natarala da pusti kosu, mene naterala da ostavim sve, ali ona i ja moramo da se rastavimo što pre. Ja ću da bežim od nje u Kinu. Njoj ne može niko da da savet, nju niko ne može da promeni. Šta ona hoće, tako će uraditi. Ovo mučenje ćete gledati sedam meseci - rekao je Janjuš.

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavio je Fran Pujas, a bilo je upućeno Kristijanu Goluboviću.

Kristijane, najiskrenije mišljenje o Aleksandri i Moniki? - pitao je Fran.
Anakonda, Elena, Aleksandra, Paula su bile u pabu, Zvezdana. Zvezdana je nešto i radila, bez da joj bilo šta kažeš. Aleksandra i Elena nemoguće. Aljkave, neuredne, dok se ne našminka, popije kafu, gleda u nebo, tu nema ustajanja. Nema domaćice od nje, nema radne navike. Maksimum je da se isprže malo jaja i palente. To je maksimum. Elena tako. Monika drugačiji nivo. Monika nam je ovih dana kuvala rižoto, odnese tanjire da se operu, Aleksandra ne. Ogledalo joj je sve i svja. Jedno ogledalo su vucarale svuda po pabu, veruju u ogledalo, ne u Boga. Našli smo nečije trepavice. Aleksandra se patološki zaljubila u Cara i nije birala sredstva. Shvatio sam da je poremećena kada mu je polila stvari uljem. To je Miljana Kulić. Sklop aljkavosti, lenjosti, spavanje, komentari na ovo, na ono. Stvaraš sliku o osobi koju si prihvatao sa manama. Sve nekako iz sažaljenja radiš. Ali ona, kao i Mina, je k*rva u duši, a to je najgora stvar - govorio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sam ti uradila da se ovako ponašaš? Kako sam te izdala? - pitala je Aleksandra.
Što si se zacopala? - pitao je Golubović.
A ti nisi? Neću iznostiti šta si mi pričaš, znaš i sam gde. Popićeš tužbu jer si rekao da sam prostitutka, ja te se ne bojim - uzvratila je ona.

Mišel Gvozdenović naredni je ustao da komentarieš situaciju u pabu:

Aleksandra je brzo zaboravila da je došla u Pab kada je raskinula sa Carem, da je spavala na dušeku, pa prešla na krevet vrlo brzo. Meni si govorila mnogo ružnih reči, da sam nasilnik, lažov. Kristijan je tebe mnogo puta ispoštovao, ako već misliš da on gaji neke emocije prema tebi, onda nije trebalo ni da boraviš u Pabu - rekao je Mišel.
Svideo mi se, evo, priznajem. Nikada nisam, sada priznajem - otkrila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je otišla iz Paba kada je poslata prva čestitka njene majke, koja nije pozdravila nikoga odatle. Majka ti je poručila da se družiš sa Paulom, a ti si njenog dečka zavodila - nastavljao je Mišel.
Ja cenim neke stvari koje je on radio, ali je stalno bio nervozan, vređao me, ponižavao, stalno sam plakala, ne trebaju mi takve osobe oko mene - govorila je Aleksandra.

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavila je Anja Todorović, a bilo je upućeno Filipu Caru.

Da li kući postoji osoba koja ti se dopada i da li gajiš emocije prema Mini? - pitala je Anja.
Minu volim na čudan način, ali sam izgubio strast. Što se tiče cura, otupeli smo svi za ova 4 meseca, treba da uđu neke nove devojke i neki novi momci. Najviše mi se sviđa Nataša Radan, ali ona ima averziju prema meni. Šalim se, ne sviđa mi se. Ima devojaka lepih i zgodnih, ali ne razmišlajm o tome trenutno. Nešto mi interesuje, ali ništa specijalno - bio je neodređen Car, pa postavio pitanje Jovani misici:

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je žao zbog onoga što si rekla na klipu sa Cveletom, da li ti je žao šta si rekla za Đedovića, Tomovića, gasne komore? - pitao je Car.
Ja sam od 22. kada me je sve stiglo, pa do večeras, sam bila jako loše. Čak sam htela i pomoć psihijatra, čega se ne stidim. Osećala sam se loše, nisam prepoznavala sebe u ogledalu, nisam imala pojma šta mislim. Svesna sam da neke reči ne bi trebalo da izađu iz mojih usta, to nije meni priličilo. Naravno da se kajem, da je grozno izgledao klip. Žao mi je ko se pronašao, što su ljudi pomenuli trudne verenice i tome slično. Naravno da mi je žao, da se kajem, to je bio afekat i rastrojstvo. Mislila sam da sam se već dva puta u životu tako osećala, ali ne, ovo je najgore. Bila sam spremna da izađem odavde na silu. Hvala Bogu bilo je par osoba koje su dolazile da me smire. Stidim se što sam sedela u rupi kraj bazena, što sam se vrtela na ljuljašci, što sam odbira Borinu emisiju kad sam ležala u Čorbinom krevetu, što sam opsovala Tomovićevu majku, ali to nije bilo za nju, nego žargonski - priznala je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

A da li si bila ozbiljna za one pretnje ocem? - pitala je Tara Simov.
Ako nastavi ovako, da. Ja imam nekoga ko stoji iza me. Shvatila sam da sam u sve ovo ušla srcem, svaki komentar me je pogađao. Da, slaba sam, da, četiri meseca sam se borila sama. Ovo je bila sve jedna žuta minuta, ko može da pređe preko toga, neka pređe. Ja nikoga nisam lično imenovala - nastavila je Jovana, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Pitate se šta je mene dovelo do ludila. Ne, nije šlag. Moglo je da bude i nešto drugo. Ja sam tolerantna i fleksibilna, sada sam upoznala svoju granicu. Ja sam napolju ista takva, osim što se povučem kada vidim da ću pući. Isplivalo je najgore, da, to sam ja, spremna sam da nosim teret. Biću ovde sa ljudima koji me vole, izvinjavam se, nisam bila dobro. Danas sam se setila da svoju porodicu volim najviše na svetu, boriću se. Ono je nešto što se neće ponoviti. Samo da kažem još jednu stvar. Ono što sam izgovorila o dečku i porodici o Čorbi. Čorba i ja se nismo ljubili i da objasnim za svoju porodicu. Ja nisam ćerka monstrum, niti sam ikada bila. Nisam pljuvala oca, živim za svoju porodicu - nastavila je misica.

Nadežda Biljić i Toma Panić seli su da porazgovaraju nakon emisije "Igra istine", a Panić je pokušao da spusti loptu sa njom, kako se ne bi ponovila situacija gde je ona nasrnula na njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja te molim da ne prelazimo granice. Da spustimo loptu. Ja bežim od tebe da me ne udariš. Ti dve godine ne menjaš stvari - pričao je Toma.
Znači ja sam kriva za sve - prebacila je Nadežda.
Ti hoćeš da me nadjačaš i da budeš u pravu - nastavio je Panić.
Evo ja ću da se javno izvinim - priznala je Nadežda.
Ali to ostaje zapisano - zamerio je Toma.

Toma joj je prebacio što se ponovo svađa, a ona je krenula da priča o tome kako je upropastila sve i da ne može da bude zvezda. Toma joj je rekao da se ne ponaša kao dama, što je nju iziritiralo, te je odmah otišla od njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Toma je uspeo da je smiri, a onda je pozvao da izađu na cigaretu. On joj je pričao o tome kako je ljudi iskorišćavaju kada on nije kraj nje, a zatim joj zamerio što mu preti oduzimanjem deteta.

Ja tebi neću da uzmem dete, kako možeš to da pomisliš? - pitala je Nadežda.
Ti to pričaš odavno. A ovo što radiš, sami ljudi mogu da podnesu postupak, i sama znaš neke stvari - dodao je Panić, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Jedeš mi džigericu ovde. Nas čeka ceo život sa Longom, mi ćemo pre od njega da umremo. Tu je naš problem, a ne ovo. Ovo je sad psihički problem - dodao je Panić.

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: D.B.

#Zadruga