AKTUELNO

Dobila priliku da se izjasni.

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavila je Anja Todorović, a bilo je upućeno Filipu Caru.

Da li kući postoji osoba koja ti se dopada i da li gajiš emocije prema Mini? - pitala je Anja.
Minu volim na čudan način, ali sam izgubio strast. Što se tiče cura, otupeli smo svi za ova 4 meseca, treba da uđu neke nove devojke i neki novi momci. Najviše mi se sviđa Nataša Radan, ali ona ima averziju prema meni. Šalim se, ne sviđa mi se. Ima devojaka lepih i zgodnih, ali ne razmišlajm o tome trenutno. Nešto mi interesuje, ali ništa specijalno - bio je neodređen Car, pa postavio pitanje Jovani misici:

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je žao zbog onoga što si rekla na klipu sa Cveletom, da li ti je žao šta si rekla za Đedovića, Tomovića, gasne komore? - pitao je Car.
Ja sam od 22. kada me je sve stiglo, pa do večeras, sam bila jako loše. Čak sam htela i pomoć psihijatra, čega se ne stidim. Osećala sam se loše, nisam prepoznavala sebe u ogledalu, nisam imala pojma šta mislim. Svesna sam da neke reči ne bi trebalo da izađu iz mojih usta, to nije meni priličilo. Naravno da se kajem, da je grozno izgledao klip. Žao mi je ko se pronašao, što su ljudi pomenuli trudne verenice i tome slično. Naravno da mi je žao, da se kajem, to je bio afekat i rastrojstvo. Mislila sam da sam se već dva puta u životu tako osećala, ali ne, ovo je najgore. Bila sam spremna da izađem odavde na silu. Hvala Bogu bilo je par osoba koje su dolazile da me smire. Stidim se što sam sedela u rupi kraj bazena, što sam se vrtela na ljuljašci, što sam odbira Borinu emisiju kad sam ležala u Čorbinom krevetu, što sam opsovala Tomovićevu majku, ali to nije bilo za nju, nego žargonski - priznala je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

A da li si bila ozbiljan za one pretnje ocem? - pitala je Tara Simov.
Ako nastavio ovako, da. Ja imam nekoga ko stoji iza me. Shvatila sam da sam u sve ovo ušla srcem, svaki komentar me je pogađao. Da, slaba sam, da, četiri meseca sam se borila sama. Ovo je bila sve jedna žuta minuta, ko može da pređe preko toga, neka pređe. Ja nikoga nisam lično imenovala - nastavila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikoga osim mene - promrljao je Tomović.
Svaka moja reč je ovde deset puta teža nego nečija. Bilo bi mi lakše da me je neko zajahao kao Mišela, nego ovako psihički da me renda. Stidim se što sam dopustila da me ovoliko sve nervno raznese. Potrudiću se da se vratim na stanje kad sam ušla, ali više nemam samopouzdanje. Mislim da sam loš prijatelj, loša ćerka, loša sestra. Kada sam se probudila danas u rehabu, dobila sam 4 poklona, shvatila sam da imam 4 drugara - pričala je Jovana.
Daleko od toga da si loš čovek, samo si radila loše stvari - dobacio je Lepi Mića.
Odlučila sam da ipak ne idem kod psihologa, sama sam sebi i otrov i lek. Nosiću se sa ovim što sam rekla. Mogla sam i ja da se oslonim na Miću kao Ivana, ali sam htela da to uradim sama. Javno se izvinjavam, to je bilo u afektu - govorila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali da tako ne misliš, ne bi ti takve stvari padale na pamet. Gasna komora i pokoljenje, težina reči... - dobacila je Ivana Šašić.
Pitate se šta je mene dovelo do ludila. Ne, nije šlag. Moglo je da bude i nešto drugo. Ja sam tolerantna i fleksibilna, sada sam upoznala svoju granicu. Ja sam napolju ista takva, osim što se povučem kada vidim da ću pući. Isplivalo je najgore, da, to sam ja, spremna sam da nosim teret. Biću ovde sa ljudima koji me vole, izvinjavam se, nisam bila dobro. Danas sam se setila da svoju porodicu volim najviše na svetu, boriću se. Ono je nešto što se neće ponoviti. Samo da kažem još jednu stvar. Ono što sam izgovorila o dečku i porodici o Čorbi. Čorba i ja se nismo ljubili i da objasnim za svoju porodicu. Ja nisam ćerka monstrum, niti sam ikada bila. Nisam pljuvala oca, živim za svoju porodicu - nastavila je misica.
Lepo sam ti rekao, znaš šta je istina - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam spremna da trpim najgore moguće uvrede na osnovu porodice, to mi je slaba tačka, udarite tu gde me najviše boli. Meni Luka nije bio slaba tačka, kao što ste videli - pričala je Jovana.
Ne pravi sada žrtvu od sebe, svima je porodica slaba tačka - ubacila se Sandra Rešić.
Ali meni je posebno, niko to nije pokazao kao ja - rekla je misica.
Molim? Evo opet to radiš. Ovo su ti greške koje praviš - zamerila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pustite me da objasnim. A što se tiče Luke, kada sam izabrana za mis i otišla u Kinu, naišla sam na neke poruke i nikad nisam imala dokaz da se nešto desilo. Živim za Novu godinu i hvala svima koji su prihvatili izvinjenje - zaključila je misica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.