AKTUELNO

Televizija Pink krenula je u potragu za novim talentima koje će Balkan imati priliku da upozna u najpopularnijim šou programima na ovim prostorima.

Televizija Pink krenula je u potragu za novim talentima. Danas se u prostorijama zgrade održava TV Pink održava prva u nizu audicija za popularne formate koji obaraju sve rekorde gledanosti ''Pinkove zvezdice'', ''Pinkove zvezde'' i ''Ja imam talenat''. Na prvoj audiciji okupio se veliki broj mladih, talentovanih ljudi spremnih da iskoriste svoj trenutak i pokažu sve svoje kvalitete.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Pink.rs

Najtalentovaniji mladi pevači na Balkanu uzrasta do 15 godina dobili su svoju šansu da zasijaju na velelepnoj sceni "Pinkovih zvezdica", omiljenog muzičkog takmičenja domaćeg TV auditorijuma, dok će oni malo stariji dobiti priliku da zapevaju pred žirijem sastavljenom od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima u "Pinkovim zvezdama".

Foto: Pink.rs

Svi oni koji, osim muzičkog, poseduju i druge vrste talenata koje bi voleli da pokažu pred TV kamerama, dobiće šansu za učešće u najpopularnijem šou programu "Ja imam talenat", koje će im otvoriti put do slave.

Foto: Pink.rs

Prva u nizu audicija održava se danas u prostorijama zgrade Televizije Pink (Neznanog junaka br. 1), dok će se naredne subote 20. maja, održati velika audicija u Novom Sadu u 13 časova, u restoranu PiaNino (Bulevar Jaše Tomić br. 24).

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Audicija

#Ja imam talenat

#Pinkove zvezde

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

'