AKTUELNO

Domaće javne ličnosti uglavnom su u 2020. godini svoja slavlja organizovale u intimnijoj i kućnoj atmosferi, za razliku od ranijih godina.

Usled pandemije koronavirusa, mnoga slavlja domaćih VIP-ovaca, koja su bila zakazana za 2020. godinu otkazana su ili odložena za neka bolja vremena, međutim pojedini su se odlučili da u intimnijoj atmosferi obeleže svoje bitne datume.

U 2020. godini bilo je svega, ali čini se da je najmanje bilo onih pravih pompeznih slavlja, kada je estrada u pitanju, a mi smo izdvoili pet proslava poznatih, koje su obeležile godinu koja je na izmaku.

Krštenje sina Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Foto: Pink.rs/J. Vučić

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović 11. marta 2020. godine su u Hramu Svetog Save u Beogradu krstili sina Aleksandra, a na ceremoniji su se okupili članovi porodice i najbliži prijatelji. Malenog Aleksandra krstio je pevač Aco Pejović, koji je bio i kum na venčanju Aleksandre i Filipa. Iako je popularni par planirao grandiozno slavlje povodom prvog rođendana i krštenja naslednika u jednom prestoničkom hotelu za veliki broj zvanica, oni su u poslednjem trenutku bili prinuđeni da sve otkažu zbog epidemije koronavirusa, koja je baš u tim periodu buknula u našoj zemlji. Nakon krštenja u crkvi, Aleksandra i Filip organizovali su svečani ručak za najbliže, kako bi obeležili jedan od najbitnijih datuma u njihovim životima.

Foto: Pink.rs/J. Vučić

Cecina proslava povodom rođenja unuka Željka u vili Ražnatovića

Foto: Pink.rs

Porodica Ražnatović 3. juna proslavila je dolazak malenog Željka na svet, a ponosna baka Svetlana Ceca Ražnatović organizovala je u svom domu na Dedinju veliko slavlje. Ceca je bila presrećna što je postala baka, pa je u čast malog Željka, za proslavu, svoj dom na Dedinju sredila kao iz bajke. Ona je zablistala u belom odelu, a koliko je srećna i ponosna na to što je postala baka, nije krila. Veliki broj poznatih ličnosti, Cecinih kolega i prijatelja sjatio se u vilu Ražnatovića, gde su uživali do zore u muzici, hrani i piću.

Foto: Pink.rs, E-stock

Foto: Pink.rs

Krštenje i proslava prvog rođendana sina Darka Lazića

Foto: TV Pink Printscreen

Popularni folker Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić krstili su sina Alekseja 24. juna, kada su mu proslavljali i prvi rođendan. Krštenje koje je organizovano u Crkvi Svete Petke na Kalemegdanu malo je kasnilo, jer se tata uspavao. Dok su mnogi očekivali da će se u ulozi kume naći Andreana Čekić, ipak Darko i Marina su izabrali Darkovog dobrog prijatelja da krsti dete. Nakon krštenja u Beogradu, proslava povodom krštenja i prvog rođendana malog Alekseja održana je u jednom luksuznom hotelu u Rumi. Darko Lazić angažovao je čak četiri mesara iz Šapca da zakolju i ispeku vola na ražnju. Inače, bik i pečenje koštali su oko 2.000 evra, pevač nije žalio para za ovaj događaj, a šuškalo se da je za gala slavlje iskeširao oko 30.000 evra. Slavlju kod Darka Lazića prisustvovao je veliki broj njegovih kolega, prijatelja, kao i njegova i Marinina porodica.

Foto: Pink.rs

Slavlje povodom 40. rođendana Nataše Bekvalac na imanju u Čeneju

Nataša Bekvalac 25. septembra je na svom imanju u Čeneju proslavila jubilarni 40. rođendan i to fenomenalno organizovanom “žurkom u belom”. Svi gosti morali su da se pojave obučeni u belo, a domaćica se pobrinula da atmosfera, ambijent i posluženje budu savršeni. Najbliži prijatelji, kolege i saradnici popularne pevačice uveličali su njeno slavlje koje je trajalo do ranih jutarnjih časova. Ove godine na proslavi su bile i njene ćerke Hana i Katja, kao i roditelji i obe sestre. Nataša je blistala u prelepoj beloj haljini koja joj je savršeno pristajala, a gosti su se takođe potrudili da ispoštuju traženi “dres kod” više nego originalnim odevnim kombinacijama.

Foto: Instagram.com/Nataša Bekvalac

Venčanje Đanijevog sina i intimno slavlje povodom rođenja unuka u pevačevom domu

Foto: Pink.rs

Popularni folker Radiša Trajkoivć Đani oženio je sina Miloša lepom Ninom 21. oktobra, a iako mu je velika želja bila da u to ime napravi gala slavlje sa mnogo zvanica, planovi su ipak pali u vodu zbog situacije sa koronavirusom, te su Trajkovići u najužem krugu proslavili venčanje na svečanom ručku.

Foto: Pink.rs/S. Mirković

Samo mesec dana kasnije, 29. novembra, Đani je postao deda unuka Nikole, koji se rodio nekoliko dana ranije, a Trajkovići su u to ime organizovali intimno slavlje u svom stanu u Beogradu na vodi, gde su ugostili i ekipu emisije ''Premijera - Vikend specijal''. U domu poznatog pevača se pilo, pevalo, slavilo rođenje prvog unuka Nikole, a velika slavlja za prijatelje, kolege i širu familiju, porodica Trajković odložila je za sledeću godinu, kada se situacija sa kovidom stabilizuje i kada se steknu uslovi za to.

Foto: Pink.rs, Instagram.com

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.

#Aleksandra Prijović

#Nataša Bekvalac

#Svetlana Ceca Ražnatović