AKTUELNO

Bilo je napeto do samog kraja večeri!

Popodne u "Zadruzi 4" proteklo je uz pitanja gledalaca, koja uvek razotkriju tajne učesnika i iznenade ih onim što je publika zapazila, a što su oni želeli da sakriju od svih.

Od samog početka je bilo žestoko, kada je Milica Kemez otkrila da je Nadežda Biljić delom zadužena za njenu odluku da pređe Bori Santani preko afere sa njenom rođenom sestrom, Mirelom. Naime, ona je objasnila da je Nadežda prekršila jedno od glavnih pravila rijalitija i prenela navodni razgovor sa njenom sestrom, zbog čega je nastao opšti haos.

Da, ja sam se probudila iz košmara i promenila mišljenje. Bila sam ljuta na svoju sestru jer je otišla na tu proslavu i jer mi je to prećutala. Ja u svoju sestru ne sumnjam, ona mi je jedina na svetu. Nadežda je razgovarala sa mojom sestrom i otkrila mi je šta je pričala - pričala je Milica.

Gledaoce, kao i zadrugare, i dalje interesuje nejasan odnos Jovane Ljubisavljević i Vladimira Tomovića, koji su trenutno u u ozbiljnoj svađi, nakon što je Tomović misici zalepio šlag u igri koja se odigrala u utorak.

Mnogi su i više nego ubeđeni da se radi u uzvraćenoj ljubavi, koju Jovana ne želi da prizna zbog veze koju ima van. Ipak, isplivao je razgovor koji je vodila sa Milanom Jankovićem Čorbom, u kom priznaje prijatelju da ju je dečko Luka više puta prevario i da njihov odnos nije bajan kako je ona pre pričala, što je Jovana demantovala, ali je onda Čorba izneo celu istinu na videlo, pa nije imala kud.

Ja definitivno volim Luku i treba da me čeka sve kako sam ostavila. O svemu ću pričati kada budu klipovi - rekla je Jovana.

Nadežda Biljić izazvala je opštu pometnju svojim ulaskom u "Zadrugu 4", a od tog momenta, pa sve do dan-danas, problemi u odnosu Tome Panića i nje ne prestaju. Iako su prvo pokušali da spuste loptu i imaju normalnu komunikaciju, to nije potrajalo, zbog svakodnevnih prebacivanja. Jedan od glavnih uzroka njihovih nesuglasica jeste i Paula Hublin, sa kojom je Toma prevario nevenčanu suprugu.

I tokom ove večeri njihov se odnos menjao iz sata u sat, pa su, nakon burnih svađa, završili u zagrljaju, razmenjivajući nežne reči.

Jedan od okršaja koji je izazvao ogromnu pažnju jeste između nekadašnjih prijateljica, Miljane Kulić i Maje Marinković. Miljana ju je nesvesno isprovocirala, pa je nastala žučna rasprava tokom emisije, a obe su iznele sav prljav veš koji znaju jedna o drugoj:

Kada me je već pomenula Miljana, i ti si proganjala Zolu. Ja nikada ne bih otišla na kiretažu, ne bih digla ruku na svoju majku... - vikala je Maja.
I tebi Janjuš psuje majku, pa prelaziš preko svega. Poniženje mi je da me neko poredi sa Majom - nastavljala je Miljana.

Taman kad su svi pomislili da se situacija primirila, Miljana Kulić odlučila je da uvede drastične promene i preseli se u krevet Mišela Gvozdenovića, kako bi mu bila bliže.

Prvo je legla pored njega, a onda joj to nije bilo dovoljno, pa je počela da ga ljubi, govoreći mu svoje najiskrenije emocije:

Ja tebe volim i mogu da radim šta hoću. Idi da spavkaš, ja dolazim da te grlim. Volim te i zaljubljena sam u tebe. Dokazaću da te volim - govorila je Kulićeva.

Da podsetimo, Mišel je u šali priznao da je ludo zaljubljen u Miljanu, a da li i koliko ima istine u tome - saznaćemo u narednim danima.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga