AKTUELNO

Voditeljka televizije Pink otkriva da li joj je bilo teško da se smeje čak i kada joj do toga nije bilo

Maja Manojlović, voditeljka "Nacionalnog dnevnika" na televiziji Pink, tokom cele 2020. godine bila je tu da saopšti i lepe i loše vesti. Profesionalnost, harizma i lepota je nešto što nju krasi, a za portal Pink.rs sumirala je 2020. godinu, koja je za ceo svet bila drugačija.

Foto: Pink.rs

Koliko je na tebe uticala ova godina i cela situacija koja nas je zadesila? Da li te je promenila u bilo kom smislu?

- Na sve nas je uticala ova godina, čini mi se u lošem smislu mnogo više nego u dobrom. Umesto bliskih i srdačnih pozdrava i zagrljaja, ove godine imali smo distance ili tek bojažljive pozdrave. Meni to smeta, ja volim da zagrlim one koje volim. Promena je jedina stalna kategorija života. Prilagođavali smo se promeni života i naših navika u hodu. 2020-a nas je sve promenila. 

Mnogi su govorili da će "2020. biti njihova". Mnogo toga se promenilo, a ti si neko ko je uvek sve gledaoce dočekivao sa osmehom na licu. Da li ti je nekada bilo teško da se smeješ, kada ti do toga nije?

- Naravno da je bilo teško. Za sebe kažem da sam realni optimista, ali u prvih nekoliko meseci dok se nismo snašli u novonastaloj situaciji sve je bilo strašno i zvučalo strašno. Preživeli smo, sa kojim posledicama to će se tek videti. Gubici ljudskih života su najveći gubici, sve ostalo je nadoknadivo.

Kakve su tvoje želje za 2021. godinu?

- Želim nam svima normalan život u 2021, kao pre korone. Ništa više, ništa manje, samo da se vrati na "staro". Bojim se da to nije u potpunosti moguće, ali zaista nam želim da vodimo lepše i kvalitetnije živote koji nemaju restrikcije, nametnuta ograničenja, zabrane, maske na licima... Umesto maske, želim nam osmeh na licu.

Koji je najluđi poklon koji si dobila od Deda mraza i da li su mu poslala pismo sa željama koji pokloni da se nađu ispod jelke?

- Ja veću pažnju usmeravam na poklone koje ja dajem, volim da kupim poklon za Novu Godinu svim svojim ukućanima. Ima ih, Bogu hvala. Ne pamtim najluđi poklon koji sam ja dobila, ali u svom pismu za Deda Mraza sam navela šta najviše želim za sebe u 2021-oj i verujem da će mi on to ostvariti, bila sam dobra.

Foto: Pink.rs

Koja je tvoja poruka za naše čitaoce za 2021. godinu?

- Volite se još više, cenite svoje zdravlje i svoje vreme, imajte razumevanja za ljude koji vas ljute, ko zna kakva muka ih muči. Ne trošite sebe uzalud, najveća dragocenost koju u životu imate ste vi sami. Lepota i ljubav će spasiti svet.

Autor: Nemanja Vujčić

#Intervju

#Maja Manojlović

#Nova godina